Dyzmo Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Czy jest wyrazna roznica w uzytkowaniu miedzy dyskiem z 2mg C. a 8mg C. Co sadzicie o nowych samsungach itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 roznica jest zauwazalna przy kopiowaniu duzej ilosci plikow a co do samsungow to moga byc dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Hehe, samsungi dobre ???? Chyba najgorsze dyski. Polecam Seagate lub WD. Jeśli kopiujesz DUUUUŻE ilości plików to różnica między 2mb a 8mb będzie zauważalna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 No nie wiem , gdzieś usłyszałem że to nowe Samsungi są mniej awaryjne od WD i Barrucud [ale to pewnie dlatego że mało się ich jeszcze sprzedało :lol: ] Ale na próbe można by było takiego <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> [oczywiście 8MB] pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 ja własnie kupiłem baracude 120 gb i jestem w tej chwili w fazie "testów" ale wrazenia z początku fantastyczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 hmm a ja powiem tak mój WD jest super ale nie toleruje zasilaczy małej mocy <250W , np sie wyłancza. lubi sie grzać jak jest w mało przewiewnym miejscu, ogólnie też sie grzeje, ale co do szybkości danych jest niesamowity, przynajmniej najlepszy z tego co miałem do tej pory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Ja mam od dłuższego czasu Western Digital Caviar Special Edition 8 Mb Bufor 120 Gb. Bardzo dobry dysk. Nie mam z nim problemów. Nie jest głośny a jest bardzo wydajny. Kilka razy n apoczątku tego roku komputer nieprawidłowo dysk mi wykrywał ale to była wina kabli i kurzu. Teraz od dłuższego czasu wszystko śmiga. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycek11 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Ja mam Baracude 2MB i jestem z niej zadowolony. W sumie dopiero 2 tygodnie ale spisuje sie nizle i nie mam zastrzezen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 ja ostatnio wziąłem 120GB 8MB seagatea - i powiem że jestem bardzo zadowolony - może w odczycie nie jest najszybsza za to zapis jest rewelacyjny :D Polecam artykuł -> http://www.hardwarezone.com/articles/artic...&aid=817&page=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 hmm a ja powiem tak mój WD jest super ale nie toleruje zasilaczy małej mocy <250W , np sie wyłancza. lubi sie grzać jak jest w mało przewiewnym miejscu, ogólnie też sie grzeje, ale co do szybkości danych jest niesamowity, przynajmniej najlepszy z tego co miałem do tej pory Tu zalezy jaki zasilacz bo moj 235W radzi sobie bardzo dobrze z tym dyskiem i takze z drugim ktory mam jeszcze podlaczony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 nie wiem jak tam jest z WD ale na Segate dostałem 3 lata gwarancji. Cichy dobry dysk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Polecalbym ci dysk z mojego podpisu, gdyz nigdy jeszcze sie nie przejechalem na dysku tego producenta (mam jeszce dzialajacego WD 40Mb :D ). Niestety jest jedno ale.... sprawdz ten topic http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=523196#523196. Pozdro M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Panowie (szczególnie użytkownicy WD). Kupiłem 2 dni temu WD Caviar'a 120GB 7200 8MB Cache, tylko nie jestem tego pewien :?: :!: Jego oznaczenie to WDC WD1200JB-OODVA3... Możecie podać swoje oznaczenia dla porównania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 jak koncówka jb to na pewno 8kaszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 ja mam 80GB samsunga i dobrze chodzi ,cichy ,szybki i 3 lata gwarancji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...