Kittek Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 a wiec mam taki problem, ze nie moge zainstalowac win 2000, bo instalator nie wykrywa mi dysku (mam seagate barracuda 80gb, 8mb cache, SERIAL ATA) wszystko zrobilem tak, jak ma byc, sformatowalem, popartycjonowalem, sformatowalem...instalatora uruchamiam i mi nie wykrywa dysku o co chodzi?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 A stery do SATA zainstalowałes ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 szukalem na stronie producenta plyty (gigabyte), ale w zadnym faq'u nie ma wzmianki o tym jak zgrac stery do sata z CD na dyskietke (nie bardzo wiem ktore to pliczki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Suppor...7N400%20Pro.htm stery do SILa potrzebujesz? ftp://ftp.abit.com.tw/pub/download/fae/10028.exe na prawde - wystarczy poszukać po kontrolerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 ale ja nawet mam 2 specjalne dyskietki z cd gigabyte'a dodanej do mobo, tylko, ze jak je wloze przy instalacji win2k albo xp i daje f6 zeby wyszukalo inne kontrolery, to kiedy mam wlozyc dyskietke, pisze mi ze na dyskietce brakuje pliku "txtsetup.oem" i dalej nie wykrywa dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...