Skocz do zawartości
Rycek11

GRAFA DO 900 ZŁ - help nidyd :)

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje pomocy bo mam zamiar kupic jakas nowa grafe -granica 900zł.

Problem jest taki ze sie paliłem na Radka 9500 tego od saphira ale widze ze komputronik juz je wycofał :( i sprzedaje same z odblokowana 256 bit wiec wnioskuje ze wszystkie dajace sie zmodowac juz sprzedali a nowych nie moga dostac :(

Poradzcie cos, bo nie wiem czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> i tak tego radka czy moze fx-a 5600, a moze jakas wypasna wersje ti-4200 :?: [/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Metal mam pytanko - nie masz problemow ze swoim Ti-4200 bo znajomy ma takiego i jak odpaliłem u niego 3dmarka2001 to jakies kosmosy mi wyskoczyly i nie byly to artefakty tylko totalny brak lacenia tekstur i wogóle ogólny syf

Nie wiem co jest próbowałem inne detonatory ale nic nie pomaga a krecony to on tez nie był

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Metal mam pytanko - nie masz problemow ze swoim Ti-4200 bo znajomy ma takiego i jak odpaliłem u niego 3dmarka2001 to jakies kosmosy mi wyskoczyly i nie byly to artefakty tylko totalny brak lacenia tekstur i wogóle ogólny syf

Nie wiem co jest próbowałem inne detonatory ale nic nie pomaga a krecony to on tez nie był

yyy... "wogóle ogólny syf" ? Dołączona grafika a dokałniej to nieprzypadkiem taka totalna sieczka na obrazie, taka kratka w różnych kolorach, m.in. czerwony... ? [żeby to znikło to trzeba zrobić twardy reset] bo kiedyś już o tym było na forum bo była zwalona seria gf4ti4200 gainwarda bo były dane złe kondensatorki Dołączona grafika ale nie wiem czy oto chodzi bo jeśli takie coś to niema naco czekać tylko wysyłać grafe do serwisu to wymienią na nową Dołączona grafika [mi na drugi dzień po wysyłaniu przysłali nowego gf4 i działa bez problemów Dołączona grafika ] ... jak chcesz się więcej na ten temat dowiedzieć to poszukaj na forum w ARCHIWUM: sprzęt ... Dołączona grafika tylko to było dość dawno temu ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...