Rycek11 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Potrzebuje pomocy bo mam zamiar kupic jakas nowa grafe -granica 900zł. Problem jest taki ze sie paliłem na Radka 9500 tego od saphira ale widze ze komputronik juz je wycofał :( i sprzedaje same z odblokowana 256 bit wiec wnioskuje ze wszystkie dajace sie zmodowac juz sprzedali a nowych nie moga dostac :( Poradzcie cos, bo nie wiem czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> i tak tego radka czy moze fx-a 5600, a moze jakas wypasna wersje ti-4200 :?: [/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Jeżeli znajdziesz radka 9500@9700 z gwarancja odblookowania to bierz (oszukaj na barwkompie). A jeżeli nie to na Siriusie mają jeszcze R9500Pro od Fic'a (wprawdzie za 929 ale chyba warto). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Jeśli ja miałbym kupować grafe za 900 zeta to na dzień dzisiejszy brałbym radka 9600pro sapphir'ka za 877 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycek11 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Metal mam pytanko - nie masz problemow ze swoim Ti-4200 bo znajomy ma takiego i jak odpaliłem u niego 3dmarka2001 to jakies kosmosy mi wyskoczyly i nie byly to artefakty tylko totalny brak lacenia tekstur i wogóle ogólny syf Nie wiem co jest próbowałem inne detonatory ale nic nie pomaga a krecony to on tez nie był Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Metal mam pytanko - nie masz problemow ze swoim Ti-4200 bo znajomy ma takiego i jak odpaliłem u niego 3dmarka2001 to jakies kosmosy mi wyskoczyly i nie byly to artefakty tylko totalny brak lacenia tekstur i wogóle ogólny syf Nie wiem co jest próbowałem inne detonatory ale nic nie pomaga a krecony to on tez nie był yyy... "wogóle ogólny syf" ? a dokałniej to nieprzypadkiem taka totalna sieczka na obrazie, taka kratka w różnych kolorach, m.in. czerwony... ? [żeby to znikło to trzeba zrobić twardy reset] bo kiedyś już o tym było na forum bo była zwalona seria gf4ti4200 gainwarda bo były dane złe kondensatorki ale nie wiem czy oto chodzi bo jeśli takie coś to niema naco czekać tylko wysyłać grafe do serwisu to wymienią na nową [mi na drugi dzień po wysyłaniu przysłali nowego gf4 i działa bez problemów ] ... jak chcesz się więcej na ten temat dowiedzieć to poszukaj na forum w ARCHIWUM: sprzęt ... tylko to było dość dawno temu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...