Skocz do zawartości
Hendel

Windows 98Se i windows ME , POMOCY!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie mam win 98 Se i chialem na niego nagrac Win ME, jednak wywala mi komunikat iz potrzebuje wersje win ME uaktualnienie. Nie mam tej wersji i nei bede jej kupowal. Nie chce tez formatowac dysku czy tez kasowac win 98 Se "zywcem". Moze jest jakis plik ktory wystarczy skasowac, zeby ten Me sie nagral ?????? (w dosie tez mi wywala ten komunikat)

NIE NIE NIE !!! popełniaj takiego błędu me jest mułowaty i zwalnia system

zapchany nie potrzebnymi bajerami jak chcesz zmienić

O S`a bez straty danych czy bez konieczności instalowania

ponowie programów polecam 2000 profesional (i nigdy nie

zobaczysz niebieskiego okna)

Takiego jak obok (dla pewności) he he

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie mam win 98 Se i chialem na niego nagrac Win ME, jednak wywala mi komunikat iz potrzebuje wersje win ME uaktualnienie. Nie mam tej wersji i nei bede jej kupowal. Nie chce tez formatowac dysku czy tez kasowac win 98 Se "zywcem". Moze jest jakis plik ktory wystarczy skasowac, zeby ten Me sie nagral ?????? (w dosie tez mi wywala ten komunikat)

Nie instaluj WinMe, ja miałem 98 potem dałem się namówic na Me ale w końcu i tak wróciłem do 98. są problemy z siecią, nie ma dosu (czasem sie przydaje wbrew pozorom) i te głupie restore jak je wyłaczałem to i tak sie robiło dopiero jakims programem chamstwo zwalczyłęm... ja jestem za opcją żeby przy 98 zostac...

System restore można wyłączyć za pomocą programiku - bez problemu...

Osobiście też kiedyś narzekałem na ME, ale po dorym tuningu jest lepsiejszy niż 98 (prynajmniej bardziej aktualny)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej jak masz 2 dyski na jednym XP a na drugim 98se i jest cool :)  :D  :D  :D  :D

Hmm.Czy mozna zainstalowac Xp'eka bez ponownej instalki programow??
Niestety ja nie wiem :roll:

Musze powiedziec ze poltora roku uzywalem 98se i w marcu bierzacego roku przerzucilem sie na XP Pro. I jedno wiem - nigdy juz nie wroce do tej okropnej szarzyzny i do tych miliardow zwiech [od marca na xp mialem tylko 6 zwiech, a przy 98se zdarzala mi sie codziennie zwieszka]...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej jak masz 2 dyski na jednym XP a na drugim 98se i jest cool :)  :D  :D  :D  :D

Hmm.Czy mozna zainstalowac Xp'eka bez ponownej instalki programow??

jeżeli wykasujesz wszystki ewpisy z rejestru (a przynjmniej te od oprogramowania zainstalowanego) to tak... ale możesz ponownie nainstalować win Xp na istniejący system

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi