Buzzy Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 No wiec plyta ABIT NF-7 . 2x256DDr Kingston 333MHz . 1700Xp+@ 2200MHz [200x11] przy Vcore 1.95 . zasilka 300Watt [jakas zwykla] i Gainward Ti450. W benchmarkach i innych aplikajcach 3D nastepuje zwis przy pracy okolo 5minut. Wsadzilem mu moja Ti200 i moja zasilke komp chodzi stabilnie idealnie bes zwisów wyjalem grafe zasilke zostawilem i dalej zwisy przy jego gainwardzie karta sie nei przegrzewa przy przetaktowaniu dalej to samo sie dzieje i wydaje mi sie ze powodem jest karta moze ktos wie jak temu zaradzić? PS a tak apropos to na jego kompie i mojej Ti200 wycisnolem 11720 http://service.futuremark.com/compare?2k1=6954908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>iana zasiłka. I mocny komp. Efekt znasz... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grono Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Nom jak kolega pisze to własnie zasilacz,daj mu odcapnąć ździebko na mniejszych też może chodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grono Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Nom jak kolega pisze to własnie zasilacz,daj mu odcapnąć ździebko na mniejszych też może chodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 No dobra ale wytlumacz mi jedno skoro przy nie kreconym kompie na mojej zasilce i moim Ti200 chodzi spoko. Jak wykreci kompa maxymalnie tez chodzi idealnie bes zwisów.Napiecia oczywiscie w normie. W momencie kiedy wsadzi swojego Ti200 z gainwarda to zwis odrazu nawet bez podkrecania czegokolwiek a napiecia dalej w normie i tego nie rozumiem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...