Skocz do zawartości
boro

Która grafa low-end do gierek ???

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się zastanawiam która grafa do 400 zł będzie najlepsza do giercowania w takie giery jak Doom3 half-life2 itp (i tu żeby się nie śmiać nie chodzi mi o 1024x768 32bit przy FSAAA x .... itp, tylko max rozdziała 800x600 przy medium detalach)

do wyboru są :

Geforce 3 Ti

Geforce FX 5200 128 MB//128bit

Radeon 9100

Radeon 8500

lub Geforce 4 Ti za 450zł

Sam niewiem. Bo napewno 3dMArkowi 2003 nie zaufam, bo jakoś źle mi się na niego patrzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam wiekszy problem qmpel prosil mnie o radę bo chce qqpić coś do 300zł. I niebardzo wiem co mu doradzić a i najpeliej żeby to w proline było

Jeśli ma możliwość to niech dorzuci 30 zeta i ma Herca 8500LE9100

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coraz głupsze pytania się pojawiają na forum, ale odpowiem. GF4 .

A niby to czemu coraz głupsze???

Jeśli masz w kieszeni conajmiej 800zł to mi je oddaj na grafe, bo mie niestać na taką. A jeśli chodzi o wybrane grafy to ja się sugerowałem wynikami w 3D marki 2003.

Coraz głubsze są odpowiedzi na pytania, a nie same pytania.

Jeśli masz zamiar gogoś poniżać to napewnoo nie mie. Niedam sobie pluć w morde jakiemuś zafajdanemu kolesiowi, który niepotrafi odpowiedzieć na proste pytanie, tylko zaraz musi obrażać człowieka. !!!!!!!!!11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zafajdanego kolesia znajdz sobie w rodzinie. Odpowiedz na pytanie na forum mozna znalezc w ciągu minuty a nie zakładac temat który był juz wielokrotnie. Pozatym lepiej idz do okulisty bo na twoje pytanie odpowiedziałem, a ze ty masz jakes problemy ze wzrokiem to juz twój problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coraz głupsze pytania -> bo to tak jak by ktoś spytał:

-jaki procek lowend wybrać- Duron, Celeron czy Athlon.

Chyba wiadomo, że 4eczka będzie najlepszym rozwiązaniem. Ta grafa bije te pozostałe karty razem wzięte na łeb... 8) a do tego tak jak kolega wcześniej wspomniał - takie pytanie pojawia się trzy razy dziennie...

Co do marka2003 to rzeczywiście nie ufaj mu - z jednego powodu - z tych wyminionych kart nie ma czego w nim testować... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zafajdanego kolesia znajdz sobie w rodzinie. Odpowiedz na pytanie na forum mozna znalezc w ciągu minuty a nie zakładac temat który był juz wielokrotnie. Pozatym lepiej idz do okulisty bo na twoje pytanie odpowiedziałem, a ze ty masz jakes problemy ze wzrokiem to juz twój problem.

Niemogłeś tego odrazu napisać, a nie mnie wyzywać ???

Ok mój błąd że ten topic założyłem, ale to ciągle cię nie usprawiedliwia z takim postempowaniem wobec mnie. Ale dobra Ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...