SZTANGIEL Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 witam.ostatnio zauwazyłem ze przy ładowaniu bios pokazuje ata33 a mój maxtor jest przeciez ata 133 :? nie zwróciłbym uwagi ale nagrywałem dzis płyte na moim liteonie 48 i płyte z dysku nagrywał ponad 6 minut.kumpel mówi ze to moze byc wina tego dysku...nie wiem co poczac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Może masz 40 zyłową tasme? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 tasma jest ok.nic nikomu nie przychodzi do głowy??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 odinstaluj kanał ide na którym jest hdd po resecie sprawdz ustawienia dma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Albo masz coś w BIOS-ie przestawione, albo dysk jest przełączony w tryb ATA33. Sprawdź programem diagnostycznym ze strony Maxtora, program do zmiany trybu pracy też tam jest. Pozdr AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...