Andrz3j Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Jest bodajże taki plik poprawia on przekazywanie info między pamięciami a .... Mam pewien problem a mianowicie na solteku 75 kav, to samo jest na msi 6380 po godzinie oglądania filmu zaczyna on klatkować.... Procesor sie nie przegrzewa i nic w tym stylu... po prostu pamięc się zapycha jest wówczas dostępne ok. 0 mb wolnej pamieci... stosowałem freememi mem turbo jest juz lepiej ale myśle że tamta poprawka by pomogła.... chyba że macie inne propozycje.?/. Podajcie link do stronki (nie moge znaleźć) z której mozna ściągnąć ten plik albo podeślijcie mi go na e-mail: andrz3j@o2.pl....... Pozdrawiam Andrz3j Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Wydaje mi sie, ze masz raczej problem z "memory leak". Prawdopodobnie jeden z programow, ktory pracuje w "background". Najlatwiej to wylaczac po kolei programy w Windows "Start up" (Start>Run:msconfig). Droga dluga, ale przynajmniej bedziesz wiedzial, ktory program to powoduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 jesli jakis program ci zasyfia pamiec to wystarczy sprawdzic w manadzerze zadan ktory zajmuje jakąs ogromną ilość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...