patryk Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 proble z wąłaczanie w xp, w 98 se wyąłczal sie normalnie po kliknieciu na opcje zamkni , natiomiast w xp , przechodzi do okna zamykanie windows i tak pozostaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 problem nadal mam nie rozwiazany moze ktos mi pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 instalowales jakies poprawki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 problem nadal mam nie rozwiazany moze ktos mi pomoze Musisz doinstalować "zaawansowane opcje zasilania". Miałem to samo na kilku kompach i własnie to pomaga. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 nie nie instlaowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 nie nie instlaowałemto zainstaluj zaawansowane opcje zasilania i sprawdz czy pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...