majki Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Mam Epox 8RDA+, jak moge nadac swojemu glosowi rozne efekty typu gruby bas czy chór? Sa do tego jakeis programy? Szukalem na tweaku ale nie znalazlem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Tez oto pytalem tu na forum ale nikt mi nie odpowiedział :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 nitk nie wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Ten wasz osławiony sound sztorm nie potrafi tego bez żadnego dodatkowego oprogramowania? Złom blaster lajf efekty w czasie rzeczywistym na sygnale z dowolnego źródła robi z "palcem gdzieś tam" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Ten wasz osławiony sound sztorm nie potrafi tego bez żadnego dodatkowego oprogramowania? Złom blaster lajf efekty w czasie rzeczywistym na sygnale z dowolnego źródła robi z "palcem gdzieś tam" :)Next please.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Poczytaj sobie http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/154-107 Może ten artykuł pomoże Ci w skonfigurowaniu Sound Storma aby przetwarzał również dźwięk z mikrofonu. Podpowiedź: jako Digitized Input ustaw Microphone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Poczytaj sobie http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/154-107 Może ten artykuł pomoże Ci w skonfigurowaniu Sound Storma aby przetwarzał również dźwięk z mikrofonu. Podpowiedź: jako Digitized Input ustaw Microphone. O tak od razu lepiej :) - Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 A zna ktos nazwe jakiegos programu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 OK juz mam rozwiazanie :) . Napisze dla potomnych. Trzeba po prostu w Wystarczy jako Digitized Input wybrać Microphone, a efekty uzyskuje sie zmieniajac je w zakladce Enviroment. Mozna tez robic wlasne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 OK juz mam rozwiazanie :) . Napisze dla potomnych. Trzeba po prostu w Wystarczy jako Digitized Input wybrać Microphone, a efekty uzyskuje sie zmieniajac je w zakladce Enviroment. Mozna tez robic wlasne ;) A co trzeba jesli ktos ma karte dzwiekowa np taka AC '97 ?? jakie oprogramowanie do tego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 OK juz mam rozwiazanie :) . Napisze dla potomnych. Trzeba po prostu w Wystarczy jako Digitized Input wybrać Microphone, a efekty uzyskuje sie zmieniajac je w zakladce Enviroment. Mozna tez robic wlasne ;) A co trzeba jesli ktos ma karte dzwiekowa np taka AC '97 ?? jakie oprogramowanie do tego ? Obawiam sie ze Ci nie pomoge, ja napisalem rozwiazanie dla Sound Storma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...