_dEvil Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Mam 5 tys - musze kupic kompa (bez monitora). Komp bedzie do wszystkiego (Gry, filmy, obrobka grafiki , podlaczanie kamery cyfrowej itp.) aaa ... jesli chodzi o proca to musi to byc intel i karta graficzna ATI Sprzet musi byc wypasiony :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Musi to na rusi... dlaczego akurat chcesz intela i ati ? Ja uwazam ze AMD jest leprzy a i przy tym duuuuuzzzzoooo tanszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 nie da sie pogodzic grania i profesjonalnej obrobki grafiki. Co do intela i ati to jesli chodzi o obrobka 3d, kompresja filmow to intel i ati maja przewage nad amd i nvidia. BTW sama karta do obrobki kosztuje 3k zlotych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dEvil Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Musi to na rusi... dlaczego akurat chcesz intela i ati ? Ja uwazam ze AMD jest leprzy a i przy tym duuuuuzzzzoooo tanszyA POLSKA OBOK RUSI WIEC TEZ MUSI :lol: Dlaczego bo osoba dla ktorej skladam komputer chce miec INTELA i ATi , wiec jesli nic nie wnosisz sensownego do tego watku , to twoje komentarze sa zbedne ... dziekuje 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 nie da sie pogodzic grania i profesjonalnej obrobki grafiki. Co do intela i ati to jesli chodzi o obrobka 3d, kompresja filmow to intel i ati maja przewage nad amd i nvidia. BTW sama karta do obrobki kosztuje 3k zlotych... true :) ati + gier = zajebioza ati + grafika = juz gorzej a co do intela i amd to sie nie wypowiadam bo wszyscy i tak wiedza ze amd RULEZ ale jak ma byc intel to nie ma o czym gadac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dEvil Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 nie da sie pogodzic grania i profesjonalnej obrobki grafiki. Co do intela i ati to jesli chodzi o obrobka 3d, kompresja filmow to intel i ati maja przewage nad amd i nvidia. BTW sama karta do obrobki kosztuje 3k zlotych... Ok...glownie chodzi o to zeby miec mozliwosc podlaczyc kamere cyfrowa Plyta musi miec FireWire :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 p4 2,6 fsb 800 box -1035 gigabyte ga8penxp i865pe- ~900 2xtwinmos 512 400mhz- gf ti4800- od 7xx dla SE do 9xx bodajze full caviar 120 gb 8mb cache- ~530 sb live 5.1- 130 fdd itd. --------------------- zmiescisz sie ponizej 5k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a jesli koniecznie musi byc ati to np modowalny r9500 albo r9500 pro.. to juz rzecz gustu jaka wezmiesz;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 tak na szybko, skoro ma być na INTELU, ATI, do montażu video, do gier to np: jeżeli INTEL to PIV 2,4c HT (800) i kręcić powyżej 3 Ghz :wink: płyta wystarczy na i865 pamięci jakieś szybkie tak minimum 2 x 512 MB Jeżeli ta zabawa z kamerą miniDV wieć jakaś karta VIDEO np. pinacle lub TerraTEC (ceny od 350zł do 6000zł) do tego skoro zabawa z materialem filmowym to warto też pokusić się o dysk 200GB lub więcej na WD 250GB serial ATA. a grafika to jakiś R9500@9700 lub 9700pro Cóż za te 5tys coś ciekawego można złożyć, ale równie dobrze za tą kwotę to można kupic jedynie kartę do montażu nieliniowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Mam 5 tys - musze kupic kompa (bez monitora). Komp bedzie do wszystkiego (Gry, filmy, obrobka grafiki , podlaczanie kamery cyfrowej itp.) aaa ... jesli chodzi o proca to musi to byc intel i karta graficzna ATI Sprzet musi byc wypasiony :P zobacz jakis lepszy sklep netowy i zobaczysz co sobie mozesz zlozyc za 5K , nikt za Ciebie nie bedzie liczyl no chyba ze masz problemy z tym , jaki sprzet to poczytaj testy to bedziesz juz wszystko wiedzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 btw. tutaj niezly wyjciem moze byc cos ro dzaju All-IN-Wonder Radeon 9700, nie wiem czy 9800 juz jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dEvil Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Mam 5 tys - musze kupic kompa (bez monitora). Komp bedzie do wszystkiego (Gry, filmy, obrobka grafiki , podlaczanie kamery cyfrowej itp.) aaa ... jesli chodzi o proca to musi to byc intel i karta graficzna ATI Sprzet musi byc wypasiony :P zobacz jakis lepszy sklep netowy i zobaczysz co sobie mozesz zlozyc za 5K , nikt za Ciebie nie bedzie liczyl no chyba ze masz problemy z tym , jaki sprzet to poczytaj testy to bedziesz juz wszystko wiedzial Nie mam problemow z liczeniem :lol: ... chcialem zasiegnac Waszej porady ... dzieki za wszystkie odpowiedzi 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Kup mój Config a nie będziesz zawiedzony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Zapomniałem dodać że mam kartę Pinnacle Studio DV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...