Skocz do zawartości
turzol

17'' vs 19'' - musze sie w koncu zdecydowac

Rekomendowane odpowiedzi

Nadszedl w koncu dla mnie czas kupna monitora LCD (8 lat na CRT 15''). Skoncentrowalem sie glownie na 17'' Sledzilem forum, zagraniczne stronki www i wybralem NEC 1760NX-BK (wersja Black). Zbieralem skrupulatnie kaske i odkladalem wszystko co zarobilem tylko zeby miec to cudo. Po pewnym czasie natrafilem na zaj....ta okazje monitor HP L1925 19''!! Parametry ma takie:

- kontrast 500:1

- matryca PVA (chyba)

- jasnosc 260cd

- cz. reakcji 20ms (podobno sumaryczny)

- 3 lata gwary

- TCO 03

- zarabisty design

- pivot

- katy widzenia 170/170

Co o tym myslicie warto doplacac do 19'' ( w tym przypadku 400zl)??

Musze wiedziec do soboty bo wtedy kupuje (a jestem dalej w kropce...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde wlasnie w tym problem ze nie moge ci podac linka bo siedze w Media Markcie (tu wlasnie jest ten HP-ek) i zainstalowali tu terminale z dostepem do netu i przyegladarka funkcjonuje tak ze wyswietla tylko adres strony glownej....shit jakich malo.

Ale ten HP-ek to w miare nowy monitor (V.03) i raczej nie ma go (jeszcze) w Polsce. Na stronie prodocenta czyli www.hp.com wpisz w okno L1925 i pierwszy link to opis tego monka.

Bartezjusz jak znasz sie na LCD dobrze to doradz mi cos.. (jestem tu jeszcze 30minut...)

Narka

Dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie, nie ma czasu reakcji, jakbys mial go jednak kupowac, to najpierw radzilbym sprawdzic go na zywo. dobrze by bylo jakby Ci go podlaczyli i puscili jakis szybki ruchomy obraz... jak szacuje ten hp kosztujeniecale 3 tysiace? jak na 19" lcd to nie jest niby duzo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...