Gość DaMcio Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 nom już kupiłem zobie Radka 9500 Pro i ... boje sie o zaśilacz mam 300 wat owy Rubikona .... i moje pytanie to czy moge z tym spać i czy jak padnie to padnie tylko on czy jeszcze coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 ja bym sie bal zapuscic ta karte na tej zasilce radzil bym zmienic na cos mocniejszego i stabilniejszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Spać to na pewno z tym mozesz tylko co, wsadzisz to pod poduszke :D Ten zasilacz moze nie dać rady na tej karcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Myśle że jak włożysz grafe i zasiłke pod poduszkę mozę ci się troche niewygodnie spać ale jak tam chcesz :lol: Słuchaj sprawdz napięcia w stresie i podej je tu nam a powiemy ci czy ta zasiłke pociągnie ci kompa i czy będziesz mógł wygodnie z tym spać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 co kupić ..... mam mało kasy powiem nawet bardzo mało w granicach 100 coś dobrego.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 ok w elektryce się nie trzymam dobrze czym mam to sprawdźić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 O BOZHE !! co kupić ..... mam mało kasy powiem nawet bardzo mało w granicach 100 coś dobrego.... Np. na Allegro od haszyda jakiegos Fortron 300W. A i porponuje poprawic topic bo ktos moze ci polecic slownik a nie zaSilacz. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 ok w elektryce się nie trzymam dobrze czym mam to sprawdźić... np. SPEED FANEM lub MOTHERBOARD MONITOR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 co kupić ..... mam mało kasy powiem nawet bardzo mało w granicach 100 coś dobrego.... sam mam i polecam http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4152&sid=1 szkoda sprzetu jak rubikonik da ciałka a penwo da.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 http://forum.purepc.pl/search.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...