Stach Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Witam Gdzie mogę kupić wentylatory Papst w Poznaniu Pozdrawiam Stach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 moze komputronik bestcom barwkomp albo allegro podaj jeszcze wymiary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Jest bardzo malo sklepow z produktami tej firmy. Kup wysylkowo w Dacpolu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 W https://pc-tuning.pl/ sa wiatraki 80-tki 8412 N/2 GL za 69 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Co to jest to N/2 GL??? Jesli to samo co 8412NGL to cena z podanego linka jest chora. Ja za swoje nowki placilem duzo mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Co to jest to N/2 GL??? Jesli to samo co 8412NGL to cena z podanego linka jest chora. Ja za swoje nowki placilem duzo mniej. :arrow: mozna wiedziec ile? 55 zl? bede wdzieczny za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Co to jest to N/2 GL??? Jesli to samo co 8412NGL to cena z podanego linka jest chora. Ja za swoje nowki placilem duzo mniej. :arrow: mozna wiedziec ile? 55 zl? bede wdzieczny za info. Ja za ten model dawalem 56,36 zeciszkow - ale teraz wiem ze to DUUUZO za duzo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 38 netto (nowka!), ale ja mialem promocje u goscia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Co to jest to N/2 GL??? Jesli to samo co 8412NGL to cena z podanego linka jest chora. Ja za swoje nowki placilem duzo mniej. Wlasnie tu jest pewna niescislosc - na stronie Papsta te wiatraki figuruja jako NGL a na moich wiatrakach pisze N2GL, choc parametry sa dokladnie takie same. Nowsza wersja? Btw za moje dalem 11 euro a ze w Polsce sa drozsze to chyba normane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ciut drozsze. Ja dalem w sumie 46 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Lukas - gdzie je kupiłeś? Bo chciałem takiego walnąc do zalmana 80C-HP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 We wspomnianym Dacpolu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukalago Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Co to jest to N/2 GL??? Jesli to samo co 8412NGL to cena z podanego linka jest chora. Ja za swoje nowki placilem duzo mniej. Wlasnie tu jest pewna niescislosc - na stronie Papsta te wiatraki figuruja jako NGL a na moich wiatrakach pisze N2GL, choc parametry sa dokladnie takie same. Nowsza wersja? Btw za moje dalem 11 euro a ze w Polsce sa drozsze to chyba normane. Ciekawa sprawa bo ten na stronie http://www.4max.pl/produkt.asp?g=77&gg=76&id=387 o oznaczeniu N2GL ma wg mnie 3 kabelki (odczyt predkosci), a w katalogu PAPST takiego modelu nie ma, moze to jakas ściema... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 żadna ściema :D Ten jest z 4Maxa. Pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukalago Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 faktycznie dzieki, teraz wiadomo czemu cena tego nieco większa. Tylko czy Papst wie że cos takiego wyprodukował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 http://www.siliconacoustics.com/pabst84122ngl.html Check this out :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukalago Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 No i wszystko na temat. Teraz wiem czemu gość z Eltronu tyle czasu (3h) potrzebował, żeby mi podac cenę :lol: podał 18,95 Euro :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...