Buzzy Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Czy plyta MSI KT4V jest wstanie odczytywać temperaturę z dodatkowego czujnika ? I gdzie [jesli sie da] podlaczyc ten czujnik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Sprawdż w instrukcji od MoBo, tam powinno być wszystko napisane. Gdyby jednak nie pisało to poszukaj na płycie dwu pinowego złącza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Jest jedno takie zlacze przy Biosie obok 3PCI czy mozliwe jest aby to bylo to ? Aha jeszcze jedno czy w biosie bedzie pisac temp bo nie ma chyba u mnie wolnego miejsca w biosie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Jeśli masz dodatkowe złącze na płycie to w biosie w zakładce hardware monitor (lub coś temu odpowiadającego) powinny być podawane temperatury z czujników, zwykle 2 a jedna powina być wyłaczona. U mnie na abicie po dołączeniu czujnika ta opcja się uaktywniła i zaczeła zczytywać temperature. P.S u mnie złacze do dodatkowego czujnika jest koło AGP. ale jest to opisane w instrukcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 To moze ktos kto ma MSI KT4V moglby mi powiedziec czy jest tam cos takiego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 sprzedalem kilka KT4V i nie widzialem w zadnej podlaczenia do dotatkowego czujnika temperatury....to coraz rzadziej spotykana dogodnosc:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...