Darcon Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Mam pytanko czy u któregoś z was po odblokowaniu mnożnika na Palomino cos poszło nie tak i czy procek wstał ???? Mam zamiar też tego doczynić więc (oczywiście nie na durniu tylko na AXP ) chciałbym sie dowiedzieć czy oprucz zdolności złotej rączki potrzebne jest np: szczęście :wink: prościej mówiąc czy odblokowanie zależy tylko od precyzji czy cos więcej Zgóry THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 było... zara pewnie zablokuja lub usuna ten topic a tobie radze trochę na ten temat poczytać . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 mi sie raz zle zlaczyly i komp nie wstal metoda na sylikon , robota ala tom i wstal za pierwszym razem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 nie wiem czy masz to palomino czy dopiero chcesz kupic wiec rada do tego i do tego 1) jezeli chcesz kupic to nie kupuj 2) jezeli masz to wystaw na allegro - qmpela sprzedala 2000+ ktore jej sie krecilo ledwo na 2200+ za 250zl i za tyle samo kupila 1700+ z dobrej serii ktore jej teraz chodzi na 2600+ (przez zasilke bo pewnie dojdzie gdzies do 2200MHz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 palomino zamieniam za durnia bez zadnej doplaty a co do topica to wiemze jest duzo o palominoi odblokowaniu ale nie spotkalem sie z kims co niestety nie dal rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Ja mam proca Palomino 1600+ i odblokowałem w nim mnożnik klejem Elpox 15 (nie polecam kleju przy tej operacji tylko lakier). Ale nie działa mi mnożnik 10,5. Jak ustawie w BIOS-ie 10,5 lub Auto to jest 1500+, a ja mam 1600+. 11; 11,5; 12 działają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...