azyl Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Mam taki problem : Kumpel zaoferował mi pozyczenie swojego dysku 160 gb na ktorym ma ok 40 gb mp3 ... mam na kompie polmby , czy jest jakas mozliwosc skopiowania danych z tego dysku na mojego kompa bez otwierania kompa ???? z gory thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Mam taki problem : Kumpel zaoferował mi pozyczenie swojego dysku 160 gb na ktorym ma ok 40 gb mp3 ... mam na kompie polmby , czy jest jakas mozliwosc skopiowania danych z tego dysku na mojego kompa bez otwierania kompa ???? z gory thx Kieszen z USB lub fire wire ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 fire wire nie mam ale mam usb :lol: mozna to jakos podlaczyc bez kieszeni ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...