Czarnuch Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Mam durona 700 odblokowalem mnoznik i zwiekszylem napiecie do 1.9V przelaczalem mnoznik dipami bo nie mam opcji w biosie po kilku zmianach mnoznika przestal sie przelaczac i wrocil na standardowy 7 poprawialem mostki L1 bo myslalem ze olowek sie wykruszyl ale dalej nie chce sie przelaczac czy to mozliwe ze dipy padly po 3 przelaczeniach mnoznika bo slyszalem ze sie szybko pieprza ale ze az tak. Nie moge tez przelaczac magistrali fsb mam 100 jak przelaczam na 133 to sie nie wlacza komp i trzeba bios restartowac a proc powinien wytrzymac 931 MHZ bo tyle by dalo 133 fsb i mnoznik 7 przy napieciu 1.9 v ramy tez mam 133 nie grzeje sie proc ma 45 stopni w stresie. Bym byl wdzieczny za rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Obniz mnozniki zobacz czy wtedy ci pojdzie na FSB 133 - jak nie to walcz dalej z olowkiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnuch Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 nie moge odblokowac mnoznika bo nie mam czym dipy sie zepsuly a w biosie nie mam takiej opcji slyszalem ze przez mostki L6 mozna ale nie wiem jakie sa kombinacje malowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 A zagladales do FAQ'u? Na pewnoi NIE!! Tam masz wszystko ladnie opisane... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=7964 Przed przystapieniem do takiej operacji trzeba najpierw zapoznac sie z lektura! POWODZENIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...