Marcin Baraniec Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 mam duży problem, przy zmianie biosu Radeon 9500 Pro Fic za pomocą atiflasha nastąpił koniec komunikacji z moim radkiem. Przy restarcie piszczy. Powót do poprzedniego biosa nie jest możliwy... help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 a po coś zmieniał bios bo z tego co wiem ten fabryczny miał odblokowaną funkcję kręcenia chyba ze twój nie miał... spróbój wgrać inny nowy bios do tego radzia może wtedy wgrałeś niewłaściwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 ma odblokowane podkręcanie I też nie wjem po co wgrywałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Baraniec Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Akurat Fici kupowane w Action mają zablokowane biosy. Nie mogłem wgrać biosu Atiflashem ale poszło Flashromem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filmic Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Akurat Fici kupowane w Action mają zablokowane biosy. Nie mogłem wgrać biosu Atiflashem ale poszło Flashromem. A czy BIOSy z oficjalnej strony FICa tez sa zablokowane?? Bo ja mam takiego Radeona z Actiona i faktycznie da sie krecic tylko na sterach Omegi ale zaktualizowalem BIOSa z oficjalnej strony (tylko 1msc nowszy...) i... chyba dalej to samo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...