Gość Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 ehh nawet w ginazjum tak nie mialem a byly rozne rzeczy (jedna nauczycielka sie zwolnila) ale takim to powinno sie wsadzic rurke taka np fi4cm odbyt do tej rurki wpuscic weza (jakiegos zeby sie zmiescil) a zdrogiej strony przytrzymac pochodnie tak rzeby snake poczul cieplo nie za mocno oczywiscie to sie przestraszy i zacznie uciekac w jedyna mozliwa strone - do srodka potem tylko poczekac az druga strona wyjdzie :evil: druga metoda polamac wszystkie kosci od dolu do gory (jak zemdleje to ocucic poza kregoslupem i czaszka zeby czasem nie umarl ;) ) i kazac uciekac trzecia metodato rozciac brzuch na wysokosci jelit wyciagnac wszystko (na rzywca oczywiscie) puscic jakas szybka muzyczke i kazac tanczyc(piraci tak robili ;) ) a czwarta i ostatnia sprzedac gnoja do jakiegos instytutu genetyki (zagraniaca) jako obiektu do testow KONIEC Z TESTAMI NA ZWIERZETACH goscu bedzie mial fanie jak mu wyroscie pare nowych oczu albo jakas reka bonusowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Apropos "bezstresowego" wychowania: znajoma opowiadala, ze widziala takie zdarzenie w tramwaju ( czy tez metrze, autobusie- nie pamietam): jechala mamuska z malym synkiem (ok. 4 lat), ktory szarpal za ubranie stojacego obok starszego pana; kopal go, plul, itp. Na liczne uwagi (nie tylko tego pana) mamuska odpowiadala, ze nie bedzie zwracac uwagi syneczkowi, a tym bardziej go strofowac, bo jest "nowoczesnie, bezstresowo" wychowywany... Na przystanku pewien mlody gosc (wygladal na studenta) zanim wyszedl podszedl do mamuski, naplul na swoj bilet i przykleil go na jej czolo, po czym glosno powiedzial, "Ja tez bylem bezstresowo wychowywany" Hehe :) Wiesz, połowa rodziców moich znajomych "widziała" tę sytuację ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 6 lat temu skonczylem te technikum budowlane (wtedy jeszcze na ul. Legionow -jak jest teraz nie wiem, bo mieszkam daleeeeeeko). Powiem Wam tylko tyle: wtedy nie do pomyslenie bylo takie zachowanie! Nauczyciel budzil respekt! Owszem, czasem sie zartowalo (jak pisal Mutos), ale miescilo sie to w granicach przyzwoitosci. To co teraz sie dzieje (nie tylko w Toruniu), przechodzi wszelkie wyobrazenie.... Rozwydrzone holota robi co chce, bo nie spotyka ich ZADNA kara! Zyja w przekonaniu, ze sa nietykalni. Duza w tym wina rodzicow, jak zwykle o niczym nie wiedzacych, czesto jeszce broniacy swoich "pociech". ZGROZA!!! Apropos "bezstresowego" wychowania: znajoma opowiadala, ze widziala takie zdarzenie w tramwaju ( czy tez metrze, autobusie- nie pamietam): jechala mamuska z malym synkiem (ok. 4 lat), ktory szarpal za ubranie stojacego obok starszego pana; kopal go, plul, itp. Na liczne uwagi (nie tylko tego pana) mamuska odpowiadala, ze nie bedzie zwracac uwagi syneczkowi, a tym bardziej go strofowac, bo jest "nowoczesnie, bezstresowo" wychowywany... Na przystanku pewien mlody gosc (wygladal na studenta) zanim wyszedl podszedl do mamuski, naplul na swoj bilet i przykleil go na jej czolo, po czym glosno powiedzial, "Ja tez bylem bezstresowo wychowywany" Hehe :) mi się wydawało że ta szkołą jest cały czas na Legionów :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Mutos: cóż, ja sam tego nie widzialem, wiec glowy nie dam uciąc... A moze to bylo w tym samym tramwaju ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Pitbull82: OK, ale pisali, ze polaczyli elektryka z budowlanka, nie wiem tylko kto sie do kogo "przeniósł".... Bo elektryk byl (jest) na ul. Józefa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 ehh nawet w ginazjum tak nie mialem a byly rozne rzeczy (jedna nauczycielka sie zwolnila) ale takim to powinno sie wsadzic rurke taka np fi4cm odbyt do tej rurki wpuscic weza (jakiegos zeby sie zmiescil) a zdrogiej strony przytrzymac pochodnie tak rzeby snake poczul cieplo nie za mocno oczywiscie to sie przestraszy i zacznie uciekac w jedyna mozliwa strone - do srodka potem tylko poczekac az druga strona wyjdzie :evil: druga metoda polamac wszystkie kosci od dolu do gory (jak zemdleje to ocucic poza kregoslupem i czaszka zeby czasem nie umarl ;) ) i kazac uciekac trzecia metodato rozciac brzuch na wysokosci jelit wyciagnac wszystko (na rzywca oczywiscie) puscic jakas szybka muzyczke i kazac tanczyc(piraci tak robili ;) ) a czwarta i ostatnia sprzedac gnoja do jakiegos instytutu genetyki (zagraniaca) jako obiektu do testow KONIEC Z TESTAMI NA ZWIERZETACH goscu bedzie mial fanie jak mu wyroscie pare nowych oczu albo jakas reka bonusowa :D ja bym ich rozebrał do naga i postawił w centrum Warszawy albo innego dużego miasta i to w godzinach kiedy jest najwięcej ludzi w mieście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Mutos: cóż, ja sam tego nie widzialem, wiec glowy nie dam uciąc... A moze to bylo w tym samym tramwaju ? :) Taaaa. Możliwe. Albo mamy plage bezstresowych bachorów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 hmm z tego co sie o nauczycielach slyszy i z walsnego doswiadczenia jakos nie zaluje tego nauczyciela ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 hmm z tego co sie o nauczycielach slyszy i z walsnego doswiadczenia jakos nie zaluje tego nauczyciela ;)A co sie słyszy. Znęcał sie nad kimś? BO ich nic nie usprawiedliwia. Ja najchętniej to bym ich wywalił z budy z wilczym wiletem. Dał tak z tydzień pierdla. Potem kuratora a rodzicom za "bezstresowe wychowanie" jakąś grzywne proporcjonalną do zarobków. Tak z 3-4 miesięczną. Już by bachora przypilnowali. Reed takie sposptrzeżenie, sam rzucasz mięsem a innych za to ostrzegasz. Może popatrz wpierw na to co sam piszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Sam szukalem w necie tego filmu ale bez zaslonietych twarzy niestety nie znalazlem. chcial bym zobaczyc ich twarze ajk to robili. Mozen podnerwowac nauczyciela ale to co zobaczylem przeroszlo mni :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 hmm z tego co sie o nauczycielach slyszy i z walsnego doswiadczenia jakos nie zaluje tego nauczyciela ;)A co sie słyszy. Znęcał sie nad kimś? BO ich nic nie usprawiedliwia. Ja najchętniej to bym ich wywalił z budy z wilczym wiletem. Dał tak z tydzień pierdla. Potem kuratora a rodzicom za "bezstresowe wychowanie" jakąś grzywne proporcjonalną do zarobków. Tak z 3-4 miesięczną. Już by bachora przypilnowali. Reed takie sposptrzeżenie, sam rzucasz mięsem a innych za to ostrzegasz. Może popatrz wpierw na to co sam piszesz. owszem tylko nauczyciele na ogol znecaja sie psychicznie nad uczniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 hmm z tego co sie o nauczycielach slyszy i z walsnego doswiadczenia jakos nie zaluje tego nauczyciela ;)A co sie słyszy. Znęcał sie nad kimś? BO ich nic nie usprawiedliwia. Ja najchętniej to bym ich wywalił z budy z wilczym wiletem. Dał tak z tydzień pierdla. Potem kuratora a rodzicom za "bezstresowe wychowanie" jakąś grzywne proporcjonalną do zarobków. Tak z 3-4 miesięczną. Już by bachora przypilnowali. Reed takie sposptrzeżenie, sam rzucasz mięsem a innych za to ostrzegasz. Może popatrz wpierw na to co sam piszesz. Wiesz takei znecanie typu ale jestes malo madry to raczej sie nawet nie umywa przy tym co oni zrobili owszem tylko nauczyciele na ogol znecaja sie psychicznie nad uczniem Wiesz takei znecanie typu ale jestes malo madry to raczej sie nawet nie umywa przy tym co oni zrobili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ja bym ich rozebrał do naga i postawił w centrum Warszawy albo innego dużego miasta i to w godzinach kiedy jest najwięcej ludzi w mieście hmmm ja bym dodatkowo przykul kajdankami do plotu... w reprezentacyjnym miejscu miasta z ktoreo pochodza... w koncu ma sie czym miasto pochwalic jak powiedzial jeden z nich w komentach na wp.pl... :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ja bym ich rozebrał do naga i postawił w centrum Warszawy albo innego dużego miasta i to w godzinach kiedy jest najwięcej ludzi w mieście hmmm ja bym dodatkowo przykul kajdankami do plotu... w reprezentacyjnym miejscu miasta z ktoreo pochodza... w koncu ma sie czym miasto pochwalic jak powiedzial jeden z nich w komentach na wp.pl... :roll: :roll: To b nic neik dalo widziels do czego sa dolni .! Im by to jeszcze przyjemnosc sprawilo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 hmmm zawsze istnieje opcja ze po 3 dniach takiego stercznia nago... na wodzie i chlebie... zawsze mozna chopakow miodzikiem wysmarowac i zapukac w drzwi jakiegos duzego mrowiska hyhyhy :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 jakbym byl na miejscu tego nauczyciela to ci uczniwoie nie mieliby zycia u mnie :evil: :evil: :evil: gnojilbym ich cały czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ja bym ich rozebrał do naga i postawił w centrum Warszawy albo innego dużego miasta i to w godzinach kiedy jest najwięcej ludzi w mieście hmmm ja bym dodatkowo przykul kajdankami do plotu... w reprezentacyjnym miejscu miasta z ktoreo pochodza... w koncu ma sie czym miasto pochwalic jak powiedzial jeden z nich w komentach na wp.pl... :roll: :roll: To b nic neik dalo widziels do czego sa dolni .! Im by to jeszcze przyjemnosc sprawilo :evil:true, true :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Bezczelne szczyle :evil: :evil: :evil: :evil: Normalnie jak to pierwszy raz zobaczyłem to się we mnie zagotowało :x Skończyłem właśnie technikum i w mojej szkole byłoby to nie do pomyślenia. Nawet bujki czy "represje" wobec pierwszoklasistów były zjawiskiem bardzo rzadkim i zwalczanym z całą surowością. To nie do pomyślenia co się zdarzyło w Toruniu. Nauczyciel powinien był ta kwestię poruszyć na radzie pedagogicznej np.: "zauważam wzmożoną agresję w tej klasie...", czy "prosiłbym o pomoc w kwestii wychowawczej". Wiadomo że bał się ośmieszenia ale tu nie chodzi tylko o niego tylko o wychowanie młodzieży. Dyrektorka mogła np. przydzielić tej klasie innego nauczyciela. To powinno było byc stłumione zaraz na początku, aby nie doprowadzić do takiej sytuacji. Wina leży zarówno a może przede wszystkim w tym nauczycielu i w dyrektorce. Nie podjęli kroków by temu przeciwdziałać. Sam wiem jak jest. Jak w mojej klasie tgz."gorsza część" wyczuła że dany nauczyciel pozwalał na wszystko to chcieli coraz więcej, aż na szczęście się opamiętywali w pewnym momencie lub byli koszeni przez resztę klasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Wyp bym gnoji na zbity pysk, gdybym mieszkal w toruniu to bym wylapal pojedynczo kazdego i zrobil mu podobna akcje jaka oni zrobili nauczycielowi a nawet gorsza - tak zeby mu sie odechcialo Nie zgadzam sie tez z niektorymi (mutos itp) ze to wina nauczycieli itp To wina tylko i wylacznie tych gnoji - w liceum takie zeczy byly nie do pomyslenia - Uczyl mnie w licum jeden nauczyciel pan Sz - przyznam sie zartowalismy sobie z niego ( za jego plecami) nie zawsze sie sluchalismy jak nas uciszal ale nic wiecej Teraz w miejscu gdzie pracuje (technikum) on uczy informy - czlowiek ten sam przeciez co w liceum a tutaj uczniowie mu groza wyzywaja pluja na niego itd - Przeciez on jest tym samym czlowiekiem tylko mlodziez jest inna - gorsza Tak samo mutos napisal ze to nie jest wina partnerskiego stosunku - ze jak nauczyciel jest srogi to uczniowie sie buntuja - gowno prawda - jak bys mial lekcje z takimi nauczycielami jak np pan U. od chemii to bys zobaczyl co to znaczy byc wychowywanym w grozie - na lekcji kazdy sie bal oddychac - a tym bardziej nikomu nie bylo w glowie zeby z nieko zartowac wiec nie pier mi tu ze wlasnie jak jest sie w grozie wychowywanym to sie uczniowie buntuja Kolejna sprawa nauczyciel moze i byl sierota ale to nikogo nie upowaznia do takiego zachowania - czy jak staruszek jakis pozwoli sie kopnac w tylek ( bo nie bedzie w stanie sie przeciwstawic) to znaczy ze mozemy go wszyscy kopac ??? - mamy tu analogiczna sytuacje - Nigdy nie uczyles (ja tez nie ale wiem cos o tym) i nie wiesz jak to jest zadawac sie z takimi "dziecmi" ktorzy jak cos jest nie tak to groza ci smiercia i traktuja gazem po lekcjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 IGI: zgadzam się z tym co mówisz. Niestety młodzież wychowuje się na nie właściwych wzorcach. Jak myślisz, kto im zaimponuje? Sympatyczny psor z ogromną wiedzą, czy debilny, wulgarny i chamski dresiarz, co chodzi ze swoim stadem na zadymy??? Media kreują na idoli takich buców jak np. czerwony blazen Wiśniewski, itp. nie wspominając o filmach, gdzie przemocą wszystko załatwisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 IGI: zgadzam się z tym co mówisz. Niestety młodzież wychowuje się na nie właściwych wzorcach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 http://www.uwaga.onet.pl/uwaga/reportaze/w...2003/szkola.wmv to jest wersja ocenzurowana ale na necie mozna znalesc tez pelna versje nie ocenzurowana a gdzie ??? na kazie bedzie jaki tytul ?? jak wiesz to daj znac mysle ze wiele ludzi chetnie obejrzy to lajno zeby sie przekonac ,ze resocjalizacja tu nic nie pomoze !! hehh pogadam z nim skad to mozna sciagnac bo pewnie bedzie wiedzial ale narazie nie moge sie z nim skontaktowac w zaden sposob :cry: a narazie trzeba tego poszukac na 'oslep' -ludzie z tvnu znalezli :evil: Czyli oni sami ten film wcześniej udostępnili w necie? Bo właśnie się zastanawiałem z kąd TVN ma ten film, widać "Uwaga" ma dobrych resercherów :) Jeśli tak to sami sobie bicz na siebie ukręcili, i dobrze tak gn.. mają za swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...