virtuomaniak Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Wie moze ktos albo wie gdzie jest opisane, jak glosny jest wentyl w grafie. Moja karta do Leadtek GF4TI4800SE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ej no nikt nie wie gdzie to mozna sprawdzic :) Bo chce zmienic na WC tylko nie wiem czy to tak glosny jest wentyl od procka czy od grafy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 To wyłącz ten na procu. Przecież masz P4, a nim można rzucać, kompać go itp. aha i jeszcze jedno - zdejmować radiator podczas pracy. Tak robi taki jeden user na tym forum :wink: Ale tak poważnie, to naprawde nic sie nie stanie jak odłączysz go na 30sekund i wsłuchasz się w odgłos jaki wydaje wentyl od grafy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Eee troche sie boje, wolalbym jakas sronke gdzie jest opisana glosnosc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Nie no powaga, ja nie mówie, abyś zdejmował radiator tylko na chwilę odłączył wentyl. Nie masz czego się bać 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 :P kucyk nie brykaj :lol: nic nie trzeba odlaczac - wystarczy zatrzymac paluchem na jakies 2-3 sek. zeby stwierdzic czy wentyl na grafie jest glosny - lap za rdzen wentylatora a nie za lopatki wirnika bo mozesz rozwalic palucha :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 A wentyl sie nie rozwali jak sie nagle zatrzyma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 nie brykaj tzn. ta iluzja czy to odłączenie wentyla? Bo o ile z tym pierwszym się zgodze to z tym drugim nie. Bo niemożliwe jest, aby cokolwiek się stało po odłączeniu wentyla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Wole nie odlaczac :D Bo kiedys jak jak rozlaczylem i odkrecalem wentyl (P 2) zeby sprawdzic jaki to jest, to po zalozeniu cos zwalilem i spalila sie plyta glowna :P Mi chodzi czy nic sie nie stanie jak reka zatrzymam wentyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Bardziej prawdopodobne że się coś zwali jak zatrzymasz wentyl niż jak odłączysz od niego na chwilę napięcie... Nikt ci nie każe go odkręcać lub zdejmować :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Wiem ze nie kaze odkrecac :) ale wiesz zatrzymanie reka jest zawsze latwiejsze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 słucham?!? wystarczy odłączyć kabelek... Czy to taki problem... Sorry, ale robisz wielki, niepotrzebny problem z NICZEGO :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 dobra dobra zobacze jak mi to wyjdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...