k2group Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Jaki wynik typujecie w sobotę w meczy Łotwa : Polska? Mój to 1 :2 - najbardziej prawdopodobny 0 :4 - optymistyczny 1 :0 - pesymistyczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 a ja stawiam na remis 1:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 fefnaście zero dla lepszych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 2:0 dla Polaków :) w 24 Kryszalowicz w 58 Zurawski , zolte kartki Hajto i BAszczynski , widzow 13 tys , temp 18 stopni , wiatr poludniowo zachodni i zachodni . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Przegramy 2:1 po słabej grze, strzelając bramkę z karnego. Ponieważ Łotysze nie zaprezentują nic specjalnego, po meczu będzie full komentarzy, że zasłużyliśmy na remis, ale wiatr krzywo wiał, sędzia miał spodenki w kolorze rozpraszającym naszych grajków, itp. A najbliższa duża impreza w jakiej weżmiemy udział to Mistrzostwa Świata grupy B w 2014 roku, których gospodarzem będzie Albania :( :( ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 jak wyzej 2:1 dla lotwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 czteeryyy do zeraaaaaaaa...i Polska zeeeegna frajeraaaaaaaaa...lalala..musze przestac pic tyle kawy... szczerze to zycze im wygranej...bo jak nie..to ich zjedza w prasie :) czteeeryyyy do zeeeraaaaa..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Obstawiam 1:0, albo jakiś inny ale na pewno zwycięztwo Łotwy :( Historia mnie nauczyła że inaczej nie mogę obstawić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 0:0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 2-1 lub 3-2 dla POLSKI ! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 2-1 lub 3-2 dla POLSKI ! :twisted:bez przesady :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 1:0 dla brazilianow w bialo-czerwonych strojach;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 1:0 nasi powinni "wrescie" wygrac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 jak teraz nie wygraja to juz nie wiem co myslec o tej reprezentacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 0:0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 eee tam! uciekną z mórawy! buhehehehehehehe... 4:1 dla polaków [nieee... nie piłem nic ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 w dupe dostana jak zwylke (albo dostali)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 No to ja typuję 2:0 dla naszych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Według mnie bedzie 2:0 dla nas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 No to się udało, ale o grze trzeba jak najszybciej zapomnieć. Nie stwożyliśmy z gry ŻADNEJ sytuacji strzeleckiej. O okresie gry w przwadze należy jak najszybciej zapomnieć bo to blamaż. Zamiast spokojnych podań, założenia "zamku" jak w hokeju to były bezłądne wykopy do przodu. Obawiam się że Szwecja nam w środe co nieco wytłumaczy (dziś wygrali 5:0) :( Podsumowując podtrzymuje swoje zdanie o MŚ grupy B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 ciachnięty net :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 3:0 w du pę ze szwedami 3 miejsce w grupie i ME w telewizji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Bosze jak nuda 2:0 dla faciarzy, bo jeśli nie byłby to fart to byłoby 0:0 :lol: Żenada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 No i sie skączyło 2:0 dla Polski, oglądałem pierwsze 30 min i to było straszne, ale ważne że są punktu chociarz... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...