pastor Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Kupilem Radeona firmy SuperGrace 9700, i mam taki problem ze na orginalnych sterownikach ATI nie moge podkrecac prawie wcale karty, jezeli zainstaluje sterowniki OMEGA to juz lepiej : moge podkrecac Czestotliwosc procesora bardzo duzo ,ale nie moge podkrecac Czestotliwosci pamieci bo odrazu zwis kompa. zalozylem radiatory na pamieci dosyc spore i pamieci sa chlodne. Moze ma ktos pomysl jak mozna odblokowac Czestoliwosc pamiec zeby mozna podkrecac, czy moze jest jakis bios czy mozna wgrac prosze o pomoc !!! dziekuje z gory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 zasilacz, poza tym szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastor Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 a jezeli wystepuja artefakty jak podkrecam Czestotliwosc pamieci to chyba to nie jest wina zasilacza? tylko ze podkrecam je o 20 i juz sa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastor Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 mam jeszcze jedno pytanie , czy moge przykleic na GPU z drugiej strony jakis malutki radiatorek jak to jest zrobione na Radeonach 9700 Herculesa czy bedzie jakies zwarcie> chodzi mi z drugiej strony radiatora karty w srodek tego kwadraciku widzialem ze te karty herculesa tak maja i nie wiem czy moge smialo tam zamontowac radiatorek aluminiowy zeby zwarcia nie bylo. prosze fachowcow o odpowiedz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Mozna , ja przykleilem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastor Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 REED : napisz czym to przykleiles i czy dawales jakas paste przewodzącą? bo chyba nie dawales tam pasty z dodatkiem srebra:):? jeszce moglbys mi napisac jaki masz zasilacz i jak krecisz swojego radeona??dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ja radiatorki przykleiłem ... silikonem. Warstwy tego specyfiku praktycznie nie ma na chipsetach (tylko tyle, aby radiator się przykleił), ciepło jest więc odprowadzane do radiatorów w znakomity sposób. Jak najbardziej polecam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 REED : napisz czym to przykleiles i czy dawales jakas paste przewodzącą? bo chyba nie dawales tam pasty z dodatkiem srebra:):? jeszce moglbys mi napisac jaki masz zasilacz i jak krecisz swojego radeona??dzieki Przykleilem tasma dwustronna termoprzewodzaca od Rosia. Zadnej pasty, ta tasma bardzo dobrze sie sprawuje. Zasilacz Chieftec 360W dual fun. Radka nie krece :P Wystarcza mi jak na razie w defaulcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...