unkes15 Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Wiem, że to już było, ale ponawiam swoje pytanie: jaką płytę pod Athlona XP1600+ najlepiej na KT333, stabilna i niezawodna z 6-kanałowym sound? USB 2.0 również mile widziane. Nie jestem overclockerem. Aktualnie waham się między Epoxem 8KHA+ a czymś na KT333. UWAGA!!! Byłem już zdecydowany na MSI KT3 Ultra, ale kumpel, który ma wersje z ARU ma problemy ze stabilnością (praca wielozadaniowa) i nie może zmusić do działania SB Live! Fakt, że ma aż 7 urządzeń pod USB (klaw, mysz, webcam, skaner, drukarka, hub w monitorze i coś jeszcze), ale to chyba powinno działać. Poza tym wersja bez ARU nie ma śledzi do obsługi 6 kanałowego dźwięku, więc chip nic nie daje. Nie polecajcie mi tej płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Jak odbierzesz osobiście to z chęcią sprzedam Gigabyte Ga7VRXP z Orange Orbem na mostku za 449zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Wiem, że to już było, ale ponawiam swoje pytanie: jaką płytę pod Athlona XP1600+ najlepiej na KT333, stabilna i niezawodna z 6-kanałowym sound? USB 2.0 również mile widziane. Nie jestem overclockerem. Aktualnie waham się między Epoxem 8KHA+ a czymś na KT333. UWAGA!!! Byłem już zdecydowany na MSI KT3 Ultra, ale kumpel, który ma wersje z ARU ma problemy ze stabilnością (praca wielozadaniowa) i nie może zmusić do działania SB Live! Fakt, że ma aż 7 urządzeń pod USB (klaw, mysz, webcam, skaner, drukarka, hub w monitorze i coś jeszcze), ale to chyba powinno działać. Poza tym wersja bez ARU nie ma śledzi do obsługi 6 kanałowego dźwięku, więc chip nic nie daje. Nie polecajcie mi tej płyty. A jednak polecam Ci te płytę - mam również 7 urzadzeń USB a płyta chodzi jak ta lala - może ten Twój kumpel ma cos powalone z konfiguracją???:) A tak powaznie moi znajomi tez mają te płytki i u wszystkich chodzi bardzo stabilnie. Tak więc........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 ... Poza tym wersja bez ARU nie ma śledzi do obsługi 6 kanałowego dźwięku, więc chip nic nie daje. Nie polecajcie mi tej płyty. Przecież mozna podłączyć 6-kanałowe głośniki bez tego śledzia. W oknie konfiguracyjnym jedynie zamiast standardowych: Line in i MIC ustawiasz oba na Line Out i masz dzieki temu trzy wyjścia Line Out(przód, tył i centralny z subwooferem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Jak odbierzesz osobiście to z chęcią sprzedam Gigabyte Ga7VRXP z Orange Orbem na mostku za 449zł :)ta oferta jest całkiem w pożądku więc się nad nią zastanów a jak kcesz jakąś nówkę to polecam Gigabyte GA-7VXTH+ na KT266A z Creative CT5880 i LANem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Ja bym bral jednak to msi ale zastanowil bym sie nad Epox 8K3A .. jest tez asus ale to juz wiekszy wydatek. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 A z plytek na 266a to Epox 8KHA+ lub shuttle ak31 (330zł) a bardzo fajna i stabilna :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Mam MSI KT3 Ultra tyle ze nie ARU. Bardzo tania w porownaniu do innych plyt. Nie mam najmniejszych problemow ze stabilnoscia. Ani raz mi sie nie zawiesila. USB 2.0 nie ma na tej plycie ale mozna sobie kupic przystawke za male pieniadze potem jak bedzie potrzeba. To samo sie tyczy RAID. Twoj kolega moze cos zle poskladal albo nie ma nowego BIOSu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ja wczoraj kupilem msi no i nie powiem plytka fajna, stabilna, z instalacja zero problemow ale te numery z napieciem mnie rozczarowaly :evil: takze jak chcesz kreciec troche wiecej to nie polecam (wez lepiej epoxa) jej ale jezeli do normalnej pracy jest spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Masz wwersje ARU i nie masz sledzi z wyjsciami, powinienes miec 3 dodatkowe sledzie, jak niemasz to znaczy ze kopiles w badziewnej firmie albo ta plyta jest jakiegos podejzanego pochodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Masz wwersje ARU i nie masz sledzi z wyjsciami, powinienes miec 3 dodatkowe sledzie, jak niemasz to znaczy ze kopiles w badziewnej firmie albo ta plyta jest jakiegos podejzanego pochodzenia jaka wersje ARU, ja mam zwykala Ultre :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...