punek Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Witam!! Mam taki problem. Mam na kompie Win XP prof. i chciałem pograć w Moto GP 2, to dochodzi do momentu Loading i nie idzie dalej (taki sam objaw miałem kiedyś na NFS V ale jak wziełem zgodność na 98 to działało). Chciałem ustawić zgodność a tu ZONK nie ma takiej opcji. Zrobiłe skrót do plku odpalającego grę, prawy właściwości i nie ma tego. Nie wiecie jak to zrobić (żeby się nie narobić) i żeby to działało, szukałem pacha do tej gry ale nie mogłem znaleść. Za wszystkie odpowiedzi z góry dzięki!! Pozdrawiam Punek P.S. Odpowiedzi typu zainstaluj 98 do gier albo format C: mnie nie interesują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 raczej cos innego masz zwalone, bo tak sie sklada, ze ta gre na xp przechodzilem. Sprobuj zainstalowac nowe sterowniki do grafy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 j.w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Witam!! Dzięki za odpwiedzi. Dziś pokombinuje. Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 To nie jest wina zgodności ( w końcu to nowa gra :wink: ) Ściągnij może lepszy plik Exe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...