Marty Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 No właśnie... jutro planuję kupno procka. Doradźcie co lepiej wybrać Athlona 2500+ Barton na Abicie NF-7 (albo EpoXie 8RDA), czy też wziąć INTELA P4 (pewnie gdzieś koło 1,8 żeby cena była podobna) na ASUSie P4P800? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 ja bym brał ofkorz bartka i abita (bo ma 5-cio bitowy mnożnik).Chcesz brać p4 1.8ghz :?: hmm..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marty Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Pewnie tak, bo na razie raczej mnie nie stac na P4 2,4 NortwoodC HT :-). A cena jest podobobna przy 1,8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 hmm...dlamnie wybór jest oczywisty.Bartek 2500+ i Abit.I jestem w 100% pewien że 99% odpowiedzi będzie taka sama.No zebys jeszcze do listy dodał solteka to pewnie też by był wymieniany :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 No nie wiem, ja sam mam AMD ale na twoim miejscu bralbym INTELA procka podkrecisz na 2.6G i bedzie spoko narazie, a potem mozesz sobie zrobic upgrade na 2.4C@3.12HT a bez HT ktos pisal na forum ze kreci mu sie na 3.5G i lepiej :) ale to tylko moje skromne zdanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 pewnie ze Bartona 2500+ ,nawet ma wiecej MHz niz P4 1.8 o wydajnosci juz nie wspominajac dorzuc do tego Abita NF7 i mozesz krecic do woli (no moze jeszcze zasilacz z mocna linia 12v potrzebny) o/c na poziomie 2500MHz jest realne (na WC oczywiscie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marty Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 a 300 wystarczy? Myślałem nad MODECOMEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 na 2500MHz to chyba 300W nie wystarczy ,ale w sumie wszystko zalezy od innych podzespolow ,u mnie 250W wystarcza ,tylko zobacz na moja grafe Abit NF7 bierze prad dla proca z 12v ,wiec szukaj zasilacza z wydajnoscia pradowa na 12v ok 15A to i tak lepsze niz 8RDA ,bo ona bierze z 5v i wtedy potrzeba >30A ,co niby maja te 300W ,ale z 5v korzysta jeszcze pare komponentow kompa (z 12v mniej korzysta) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...