ambrozy Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 witam mam obecnie Shuttle Ak32 i Athlon XP 1600+ + SDRAM chlodzenie mam Zalman 6000AlCu chce to zmienic na proc AthlonXP1700+ DLT3C plyta Soltek 75FRN2-L ram Kingston PC3200 256MB (CL2.5, CL2 drozszy o 100zl a nie wiem czy az na tyle lepszy) i chce to wszystko puscic na 200Mhz pojdzie to stabilnie? zobacze roznica przy zakupie CL2.5 lub CL2? (a moze puscic tego kingstona na CL2?) jak duza roznice odczuje w stosunku do posiadanego sprzetu? jesli mozesz mi udzielic porady to bede wdzieczny tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideroso Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Ja mialem na soltku FULLL STABILNIE >> 10x 200MHZ zasialnie 1,725V, ramy Twinmosa CL2,5 ustawione na 2. Staaaary.. chodzi rewelacyjnie :D wstawal nawet na 10x240, ale mialem sałne w domu 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Mam Stabilne 220 a co do tych Kingstonkow CL 2,5 to nie licz że pojda na CL2 nawet przy zaniżonym taktowaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 kup TwinMOS'y a nie Kingstony!!! na www.sirius.pl sa tanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambrozy Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 a jak bedzie wygladac sprawa z przyrostem wydajnosci?? wzrosnie o 50% w stosunku do tego co mam ? tj athlon 1600+ + SDRy i KT266A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Zależy w czym ;] I zależy na ile wykręcisz proca... A tak pozatym to jeśli w grach to karta graficzna ma największe znaczenie, te rzeczy po zmianie na takiej samej karcie graficznej i wykręceniu proca powiedzmy na 2600XP dadzą Ci IMHO jakieś 20% mocy więcej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 jak dobrze wykrecisz proca to 50% w aplikacjach to z palcem w ... polecam jednak kupic 2x256 i zrobic dual channel - raz ze wiecej pamieci a dwa ze troche szybsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...