pl00b00 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 otz wczoraj znalazlem dosc stara komorke (a moze ceglowke :P) u kuzynki, a ta z checia sie pozbyla tego czegos :D. wiec cegielka do mamuski poleciala, a mi w spadku zostala nokia 3210. i teraz mam dylemat. jaka karte kupic. pop ?? simplus ?? tak tak ?? co wyjdzie najtaniej i co jest najdogodniejsze?? nie chcialbym miec za bardzo obciazanej mojej biednej licealnej kieszeni :P. jesli sa to jecys dobrzy ludzie (a wiem, ze sa :D) to czy mogliby sie podzielic swoimi uwagiami :P i mi doradzic?? z gory big THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 POP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 simplus!!! sms za 0.29gr i jest okej a nawet mms jest:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 W POPie ceny za połączenia bez promocji są niższe niż innych pre-paidach. Jest też dużo promocji np. SMS'y po 29gr w sieci Idea, 40gr na zewnątrz. Bezpłatna poczta głosowa, zniżki na rozmowy z wybranymi numerami itp, taryfy do wyboru, program Profit ... Nie wiem dlaczego, ale MMS uważam za pomyłkę. W każdym razie dla mnie to zbyteczne. Jedyne na co czekam w POPie to GPRS, który rusza od przyszłego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 IMO zdecydowanie pop, ale moze bys pomyslal za ta nowuinka - Pop mix ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Idea Mix to zwykły abonament (cennika nie przeglądałem) + możliwość doładowania konta przez karty zdrapki. Jak twoja kwota w abonamencie wyczerpie się. Dostajesz pocztą druki na każdy miesiąc, płacisz tą samą kwotę. A na rozmowy i SMS'y jak ci nie starcza dokupujesz zdrapki. Umowa na 24 miesiące i kiepskie albo drogie telefony, dla mnie odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Zdecydowanie POP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Ja mam popa tak-tak i simplusa. Na codzień korzystam z popa a jak jestem gdzieś w sztachetowie to wrzucam tak-taka albo simplusa w zależności co ma lepszy zasięg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Era - prawdopodobnie przejmie ją Deutsche Telkom i przypuszczam, ze da w kosć plusowi i Idei (a jak chcesz na już to tylko simplus!!! :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 ja stawiam na simplusa!!! mam i jestem zadowolony. a to taryfy: TEAM [ta uzywam]http://www.simplus.pl/txt/oferta_taryfy_team.html MONO http://www.simplus.pl/txt/oferta_taryfy_mono.html MULTI http://www.simplus.pl/txt/oferta_taryfy_multi.html jest jeszcze taki motyw, ze jak zasilisz konto i wykozystasz okres dzwonienia i wysylania sms-ow, to masz miesiac na zasilenie konta, ten miesiac mozna przedluzyc do ok 5 miesiecy. ja tak teraz jechalem bo kasy niebylo na karte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Mam popa, ale na tarych taryfach. Ta nowa taryfa "Zrób to sam" (brzmi jak pochwała masturbacji ;)) Jest moim zdaniem kiepska i służ do wyciągania kasy A Idea MIX to w ogóle kich - trzeba bulić abonament a minuta rozmowy droższa niż w starych taryfach popa !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Simplus lub pop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 heh no to jestem w kropce. nie wiem dalej co wybrac :P? jakos plus gsm niegy z nazywy mi sie nie podobal :P i jakos tak nie pasowal, wiec go chyba nie wezme. wiec zostaje era albo idea. tylko ktore :? heh cza pomyslec. a abonamentu nie wezme, bo zjadlo by mi to caly i tak jusz skromne kieszonkowe, a z czegos cza zyc nie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 heh no to jestem w kropce. nie wiem dalej co wybrac :P? jakos plus gsm niegy z nazywy mi sie nie podobal :P i jakos tak nie pasowal, wiec go chyba nie wezme. wiec zostaje era albo idea. tylko ktore :? heh cza pomyslec. a abonamentu nie wezme, bo zjadlo by mi to caly i tak jusz skromne kieszonkowe, a z czegos cza zyc nie. :D Bierz POP-a i nie marudz :twisted: Najlepsza Cena/Jakosc moim zdankiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 pop rzadzi ;) sam mam juz dwa lata i nigdy nie mialem problemow ;) mam taryfe zrob-to-sam znizki wew sieci + na smsy + do wybranych osob i jest spoko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 pop - najlepsze ceny, a po dolozeniu wybranych promocji bezkonkurencyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Era - prawdopodobnie przejmie ją Deutsche Telkom i przypuszczam, ze da w kosć plusowi i Idei (a jak chcesz na już to tylko simplus!!! :D) A Plusa prawdopodobnie Vodafone wiec nie wiem kto jest wiekszym potentatem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 heh boze ale ja tepy jestem. mam zastuj zwojow mozgowych chyba :P. sie zastanawiam jakiego operatora wybrac, a przecie mamuska i tatusiek woza sie w ideii, wiekszosc kumpli i kumeplek :twisted: (hi misica =]) tez ta sama siec. ehh az zal mi sie :P 8) biore idee. choc odstrasza mnie to, ze to jest czesc tpsay :(, i bede ja wzbogacal. (chyba, ze cos sie zmienilo). no ale nie mam innego wyboru. idea i tyle. postanowione :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 nie proscjej weisc na strony operatorow i sprawdzic cenniki, tylko zadawac takie beznadziejne pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 dobry wybor ;) btw, idea miala sie polaczyc we wrzesniu z francuskim ORANGE, doszlo do tego, czy nie :?: wiem tylko, ze kolorki im sie zmienily na pomaranczowe, wiec chyba doszlo do polaczenia ;) moze mi ktos powiedziec, co to daje :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 nie proscjej weisc na strony operatorow i sprawdzic cenniki, tylko zadawac takie beznadziejne pytanie.co innego wyliczenia w teorii, a co innego w praktyce. moze sie akurat okazac, ze to co maja na papierze nie jest akurat takie dobre. moze sa jakies dodartkowe minusy albo co. wole sprawdzic jak ludizie uwazaja w praktyce. chyba tez bys wolal/a :P uprawiac "seks" w praktyce, a nie w teorii. moze glupie porownanie, ale tak mi sie nasunelo :D peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Era - prawdopodobnie przejmie ją Deutsche Telkom i przypuszczam, ze da w kosć plusowi i Idei (a jak chcesz na już to tylko simplus!!! :D) A Plusa prawdopodobnie Vodafone wiec nie wiem kto jest wiekszym potentatem :twisted: Deutsche Telkom jest lepszy, ale niewiele od Vodafone. W każdym bądź razie jak te 2 DE firmy przejmią plus'a i ere to Idea ma zonka (TP SA jest mmniej zasobny niż taki D Telkom, albo Codafone, a jak jeszcze te 2 firmy wprowadzą takie stawki za połaczenie jak jest u nich w DE no to Idea i TP SA ma się czego obawiać :)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a idea to orange. kontunuowanie rozmow ktory telecom jest lepszy przypomina mi czcze gadki amd vs intel itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a jakie sa koszty rozmow i wogole w Vodafone jak sie polaczą to napewno bedzie taniej no i moze szybciej telefony do polski beda sprowadzac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 a jakie sa koszty rozmow i wogole w Vodafone jak sie polaczą to napewno bedzie taniej no i moze szybciej telefony do polski beda sprowadzac :P Nie pamiętam jak w Vodafone, ale w DE Telkom mój wujek coś za min. połaczenia płacił ok ok 0,12Euro 8) Dla mnie liczą się sieci: d1,d2,de telkom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 pop rzadzi mialem tak taka ale wczoraj sciagnalem simlocka i wrocilem do popa :) (karta czekala na mnie spokojnie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 ja powiem tyle - tak tak - jam mam ten shit i jak widze po kolegach to z pre paidow era jest gora - ceny wcale nie sa wzysze odkonkurencji (tylko ze era od razu wat obcina) - takie rzeczy jak sms po 29 gr w tak taku tez sa - maja tez mms'y gprs , etainternet (walonego omnixa) i zaden operator pre paid nie ma nic czego by nie bylo w tak taku (chyba (jest male ale ale zobacze czy ktos na to wpdanie)).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 POP!!!!!! bierzesz sobie taryfe zrob to sam i doladowujesz teraz konto pol na pol i jest jazda :twisted: wiecej na www.idea.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...