Skocz do zawartości
MaxximuS

Co sie stało z EPOX 8RDA+ ???

Rekomendowane odpowiedzi

Co sie dzieje ze wszystkie EPOX 8RDA+ znikły ze sklepów .. w cięgu 2 dni zamówiłem tą płyte w 3 sklepach co miala byc ..a tu lipa ... dzwonia ze własnie sie skonczyła... w siriusie nie ma i nie bedzie to samo w sklepie tweakowym ... komputronik tez nie ma .. w gralu własnie sie skonczyły jak zamówilem wczoraj... ma ktos pewnie miejsc gdzie ją dostane na 101% ?? bo juz rece opadaja

Chce złozyc kompa do drugiego mieszkania i jestem z mojegow zajefajnie zadowolony .. jak go nie dostane co co wziąsc ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najprawdopodobniej po prostu popyt przerósł oczekiwania :) - za bardzo tę mobo chwalą

w pronoxie jej nie ma, więc nigdzie jej nie ma - chyba że komuś na stanie leży (w jakiejś mniejszej miejscowości czy cuś)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak OFF TOPIC

swoją drogą jak bym chciał zmienić platforme na P4 :)

to ile byście dali za

1. Epoxa 8RDA bez plusa co śmiga bez najmniejszych modów nawet chłodzenia na 237MHz

2. Atlon XP 1.7+ DLT3C JIUHB 0310XPMW bath 0710 co śmiga na AC na 2.4GHz przy 1.75V ?? A to pewnie jeszcze nie jego koniec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co wiem to 8RDA+ bedzie nadal produkowana w rewizji 2.1. Rewizja 2.0 miała zwalone kondensatory (dali jakies tańsze i padały jak muchy) teraz to poprawili stąd nowa rewizja. Brak płyt spowodowany jest luką w rynku która nastąpiła właśnie w wyniku wycofania rewizji 2.0 na rzecz 2.1. Troche czasu jedzie sie z tajwanu nie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8rda+ jest prodkuowana; jednak problem lezy w polskich dystrybutorach; oni nie sprowadzają "starszej i gorszej wersji" tylko 8rda3; tez ostatnio szukałem 8rda+ rev 2.1 ale nigdzie jej nie ma; znajomy obdzwonił sporo hurtowni i wszedzie to samo :(... a juz sue cieszylem ze w koncu pozbede sie A3...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra... jak chcesz ja mam do sprzedania epoxa 8rda+ dosyc tanio jak na dodatki jakie tam dodaje... plytka jest wymieniana na nowke z serwisu wiec.... prosze o szybki kontakt na sheep@xl.wp.pl dla zainteresowanych....

plytka jest nowa ale tak czy siak gwarancji zostalo cos okolo 16 miesiecy .... i tak doozo.... a co do gratisow to dodaje dwa wentylki od winfasta ( grafy ) ktore bede wiac an 4 radiatorki miedziane ktore mozna dac na sb i nb... ten zestawik spisuje sie 10x lepiej niz zelman ... ktory jest wart 30zl... a jezeli byscie mieli miec dwa takie zelmanki :D... no w kazdym badz razie polecam sie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...