Skocz do zawartości
kielkac

gf2 ti 64 ddr vs. radek 7,5 tys 64 ddr

Rekomendowane odpowiedzi

i jeszcze jedno, mam mozliwosc wymienic swoja karte jak w podpisie na radka 7500 64 ddr blizej nie znanej firmy (powered by ati). czy porownywalna jest wydajnosc tych kart i czy bede zadowolony z obslugi tv-out'u ? w gf2 nie ma mozliwosci jednoczesnego wyswietlania obrazu na monitorze i tv oraz brak w sterownikach wl/wyl tv-otu z klawiatury. mam tv lg 25" 2x euro + s-vhs in.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczytaj poprzednie posty, było ich mnostwo na ten temat, ale i tak niczego się nie dowiesz, sytuacja podobna do sporu co jest lepsze amd czy intel lub barracuda vs maxtor :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko jeszcze zwróć uwagęby ten radek był na pamięciach 4ns.Bo podobno trafiająsięjakieś gów.. na pamięciach 5 a nawet 6 ns (niedotaktowane np.200/333).Normalnie powinien być taktowany coś koło 260/460.Więc zanim go łykniesz to sprawdźbyśnie naciął...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko jeszcze zwróć uwagęby ten radek był na pamięciach 4ns.Bo podobno trafiająsięjakieś gów.. na pamięciach 5 a nawet 6 ns (niedotaktowane np.200/333).Normalnie powinien być taktowany coś koło 260/460.Więc zanim go łykniesz to sprawdźbyśnie naciął...

dzieki, wlasnie tego sie boje. mam karte markowa i wiem ze wszystko jest jak nalezy (nawet sie kreci do 300/450 - o czym niedlugo na www.kielkac.prv.pl - narazie sprzedalem solteka i w sobote jade po epoxa 8k3a i samsungi, procek pozniej), zas w przypadku kart mniej markowych niegdy nie mozna byc pewnym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...