kielkac Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 i jeszcze jedno, mam mozliwosc wymienic swoja karte jak w podpisie na radka 7500 64 ddr blizej nie znanej firmy (powered by ati). czy porownywalna jest wydajnosc tych kart i czy bede zadowolony z obslugi tv-out'u ? w gf2 nie ma mozliwosci jednoczesnego wyswietlania obrazu na monitorze i tv oraz brak w sterownikach wl/wyl tv-otu z klawiatury. mam tv lg 25" 2x euro + s-vhs in. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Poczytaj sobie tu: http://www.in4.pl/recenzje/r7500/index.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 poczytaj poprzednie posty, było ich mnostwo na ten temat, ale i tak niczego się nie dowiesz, sytuacja podobna do sporu co jest lepsze amd czy intel lub barracuda vs maxtor :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Poczytaj sobie tu: http://www.in4.pl/recenzje/r7500/index.htm wielkie dzieki, wymieniam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 tylko jeszcze zwróć uwagęby ten radek był na pamięciach 4ns.Bo podobno trafiająsięjakieś gów.. na pamięciach 5 a nawet 6 ns (niedotaktowane np.200/333).Normalnie powinien być taktowany coś koło 260/460.Więc zanim go łykniesz to sprawdźbyśnie naciął... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 tylko jeszcze zwróć uwagęby ten radek był na pamięciach 4ns.Bo podobno trafiająsięjakieś gów.. na pamięciach 5 a nawet 6 ns (niedotaktowane np.200/333).Normalnie powinien być taktowany coś koło 260/460.Więc zanim go łykniesz to sprawdźbyśnie naciął... dzieki, wlasnie tego sie boje. mam karte markowa i wiem ze wszystko jest jak nalezy (nawet sie kreci do 300/450 - o czym niedlugo na www.kielkac.prv.pl - narazie sprzedalem solteka i w sobote jade po epoxa 8k3a i samsungi, procek pozniej), zas w przypadku kart mniej markowych niegdy nie mozna byc pewnym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...