dzuby Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Czym roznia sie od siebie te trzy plyty : epox 8rda3 , 8rda3g i 8rda3+ ? Glownie chodzi mi o to czy wszystkie trzy posiadaja soundstorm'a. Z gory dzieki za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 A coś takiego jak strona producenta nie istnieje :?: :!: :!: :!: http://www.epox.com.tw/ Ręce opadają :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuby Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 patrzylem juz na strone producenta jednak nie ma tam wogole 8rda3 ( co mnie dziwi) i nie pisze czy plyty te posiadaj soundstorma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 bo nie posiadaja, jak chcesz SS to kup sobie nf7s abita albo solteka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 witam; posiada ktos moze plyte epox 8rda3g :?: :?: interesuja mnie mozliwosci oc i :roll: wiatraczek na NB (czy jest) :lol: chyba ja chce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 witam; posiada ktos moze plyte epox 8rda3g :?: :?: interesuja mnie mozliwosci oc i :roll: wiatraczek na NB (czy jest) :lol: chyba ja chce :D misiu kup sobie 8rda3+ jak chcesz mieć nie lekkie zycie z Vcore powyżej 1.8 V :twisted: a co do NB to sie wyluzuj, bo Ci niebędzie potrzebny wiatrak, lepiej radiatory na Mosfety założyć :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 fajnie slonko, ale nie odpowiedziales na pytanie :? chodzi mi o plyte 8RDA3G :twisted: na taki "luksus" :( jak 8RDA3+ mnie nie stac :roll: btw. interesuje mnie vcore do 1.625V, bo przy takim mój 1800XP leci na 2300Mhz :twisted: słonko :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 8rda3g to masz 8rda3+ bez zbędnego złomu :) VDD masz regulowane do 2.0 więc mody masz zgłowy. ja bym kupił 8rda/+ i zrobił moda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 dzieki za nfo ale na 8rda3+ nie ma chyba dual lana :lol: (a 8rda3g ma) i aktywnego chlodzenia na NB :o co do 8rda/+ to juz mialem pare sztuk i nie bylem zadowolony do konca :? naprawde nikt nie posiadaepoxa 8rda3g na tym forum :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 tak Cie prosze MISIU :) jest dual lan (który tak na prawde na <span style="color:red;">[ciach!]</span> jest potrzebny) 8RDA3G The replacement for the 8rda+, don't be fooled though. This board does not contain the MCPT southbridge. Sound has been readded by the C-Media CMI9739 codec. Firewire has also been readded by the Agere FW323 1394 controller. This board unlike the 8rda+ contains 2 integrated nics, provided by the Realtek RLT8201 controller. Other differences include: active cooling on the northbridge, a heatsink on the southbridge, 5 pci slots instead of 6, addition of 12v p4 connector which CPU juice is now power from. This board has the potential to be a better overclocker with the better cooling and better power interface. This board also contains the Nforce 2 Ultra 400 Northbridge. 8RDA3+ The 8RDA3+ is an upgrade to the 8RDA (not the 8RDA+, don't let the name fool you!) that has onboard SATA, dual lan, and adjustable vdd. It uses the MCP southbridge, so no soundstorm audio on this one! Firewire and other goodies and handled via onboard controller chips. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Ctrl+C i Ctrl+V Rulez!!! dzieki :P to wiele wyjasnia :lol: masz jakies linki do testów 8RDA3G :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 www.google.com :roll: na przyszłość: www.8rdafaq.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 o cos znalazlem o 8RDA3G: http://www.3dvelocity.com/reviews/8rda3g/8rda3g.htm calkiem wydajna CPU Voltage do 2.2V, sterowane VDD, firewire :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...