majki Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Po roznych przejsciach nie mam gdzie mieszkac w wawie i suzkam cezgos ciekawego do wynajecia. Moze ktos ma jakies namiary ? znajomy, ciocia babcia, wujek czy ktokolwiek cos ma ciekawego i przystnego do wynajecia dla studenta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 niestety, w poznaniu bez problemu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Ja w październiku kupuję mieszkanie w Wawie, więc to co wynajmuje będzie wolne. Ale wątpie, żeby cię zainteresowało - poza tym chyba studentom nie wynajmą. Wynajmij sobie cosik małego, ale blisko uczelni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Ja w październiku kupuję mieszkanie w Wawie, więc to co wynajmuje będzie wolne. Ale wątpie, żeby cię zainteresowało - poza tym chyba studentom nie wynajmą. Wynajmij sobie cosik małego, ale blisko uczelni. Mi wystarczy 1 pokoj+lazienka, w miare czyste to wszystko. Nie szukam apartamentu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...