Nessay Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Witam mam problem : posiadam: Logitech z-640 sound storm oraz Sb 5.1 Live player i mam straszne trzaski z głosnikow przy słuchaniu muzyki... graniu itp wczesniej było ok... dopiero wczoraj sie cos zjebalo najpierw sie pojawily na Sound Stormie wiec zainstalowalem SB i dalej to samo... na sluchawkach tego nie ma. połączyłem glosniki jeszcze raz i dalej to samo.. nie wiem co jest grane... kable nie sa uszkodzone :/ trzeszczy tak jakby czincze ocierało o cos metalowego.... moze ktos mi pomóc?? help! :D dodam, ze najglosniejsze sa wtedy jak basowy nadaje, wtedy te satelitki świrują... basowy jest ok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaT Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Czesc. Mialem. podobny problemik z SB Live i Logitechami 640. Jezeli masz plyte glowna oparta na chipsecie VIA, zainstaluj VIA Latency patch. Sproboj takze zainstalowac KX drivers do SB Live. U mnie pomoglo i teraz na KX 'ach graja miodzio :D Mam nadzieje ze to pomoze, inaczej to chyba cos z glosnikami :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...