thical Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Czy ktos je ma ? Moze ktos mi cos o nich powiedziec ? czy warto je kupic ? czy wpolaczeniu z audigy bedzie dolby prologic itd ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15736102 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 A do czego będziesz ich używał??? 5.1 czy muza?? Ja jak zwykle zaczne moje gandolenie ;) że za tą cenę masz Altusy 110 i jakiś wzmachol Unitry 2x30W 8ohm i napewno będzie lepiej dawało :) Jeśli zależy ci na 5.1 to powinieneś się zastanowić nad jakimś zestawem Logitech'a ew. Creative'a. Ale nie powściekasz się tym zbytnio :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 ja tam o glosnikach Tracera nie slyszalem jeszcze pochlebnej opini. przylaczam sie do postu powyzej. za ta cene mozna sobie samemu zlozyc fajniejszy sprzet. Panie Method troche wysilku a na pewno bedzie przyjemniej ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 KOLUMNY - ALTUS 110 cena ~350zł WZMACNIACZ - UNITRA ~2x30W 8ohm cena ~150zł I trzęsienie ziemi ;) Jak dobrze poszukasz to w komisach będzie tego trochę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 dokladnie tka jak mowi kolega wyzej , naprawde ejzeli bedziesz potrzebowal tylko do muzy to lepie jaltusy a te tracery maja w rzeczywistosci 51W bylo to gdzies w komputer swiecie bodajze 15/2003 zajely chyba 6 miejsce na 15 zestawow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...