Skocz do zawartości
Dj. Gargamel

Katoda BOOM

Rekomendowane odpowiedzi

no niestety dzisiaj chyba nie byl moj dobry dzien nie wiem jak to zrobilem ale pekla mi katoda ta szklana rurka w srodku platikowa oslonka jest nienaruszona :( powdwazalem srubokretem bo byla przyklejona glutem pistoletem no i teraz mam klopot co robic czy moge sobie kupic na chieftecu same 2 rozne katody i podlaczyc do jednego inwertera ktory mi pozostal moja katoda wygladala kiedys tak :( wiec mozecie zobaczyc ten inwerterDołączona grafika

http://www.pronet.lublin.pl/~gargamel/Case/catode.jpg

wiem ze za wiele to nie widac jest on caly zalany taki czarnym palstikiem

czy brac od razu ten inwerter podwojny od nich razem z dwoma katodami a ten stary inwerter gdzies opchnac ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stalo sie... 

kupuj 2 katody w chieftecu :)

inwerter na allegro, jest tam duzo katod bez inwertera, wiec pewnie ktos kupi do kompletu.

szkoda ze jestes daleko, wzialbym te obudowe, bo mam jedna 'gola' katode :P

rozmawialem z b3tone tzra brac nowe ten inwerter jest tylko do jednej katody :(

co do obudowy po katodzie phranzee nie ma sprawy dam ci ja za koszty przesylki :) jesli chcesz of course; od razy musze cie upredzic ze w tym miejscu co sie przyjkleja i jest to zgrubienie zabezpeiczenie konca katody jest pekniecie sklejone tasma bezbarwna :) a nawet tych do przyklejania nie odklejam jak cos daj znac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do obudowy po katodzie phranzee nie ma sprawy dam ci ja za koszty przesylki :) jesli chcesz of course; od razy musze cie upredzic ze w tym miejscu co sie przyjkleja i jest to zgrubienie zabezpeiczenie konca katody jest pekniecie sklejone tasma bezbarwna :) a nawet tych do przyklejania nie odklejam jak cos daj znac

jeszcze u siebie poszukam, jakby co to sie pozniej odezwe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi