bkroy Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Witam, szukam programiku lub linku strony z takimi rzeczami, szukam czegoś do pogadania na sieci LAN, miałem lecz wywaliłem przez przypadek coś co nazwyało się Ip msg (ip messenger). Jeżeli macie takie rzeczy to chętnie, piszcie na mail: mibkom@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Lanchat !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 lanchat rulezz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 pierw www.google.pl poszukiwane haslo -> lan jak znajdziesz lanchata to sciagaj i gadaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 vypress chat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Windows Communicator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 a ja bym proponowal wintalka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 tylko LANChat Pro; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 bleee Lan Chat......... do lan Chata jest latwo dostepny programik do podsluchiwania privow... i czesto sie wyklada jak jest duzo osob... ostatnio z cala siecia 30 osobowa przerzucilismy sie na RivChata 2.1 www.rivchat.prv.pl Spokojnie moze dzialac rownolegle z LanChatem, sam sie przekonaj ktory Ci sie bardziej spodoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 A ja bym polecil moj - wersja beta ale dzialajaca :] Pogadaj! http://www.sid.scrypty.com/setup_p10beta.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 lan chat + dodatki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 darkchat http://artemis.wszib.edu.pl/~mkulik/dc/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...