Maska19 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Gram sobie w gre W3 i po 10 minutach mi sie pokazuje bład This application has encountered a critical error: FATAL ERROR! Program: C:PROGRAM FILESWARCRAFT IIIWAR3.EXE Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 0187:0043F64C The instruction at '0x0043F64C' referenced memory at '0x3FD654E8'. The memory could not be 'written'. i wychodzi z gry i nie wiem od czego to jest jak mozeczie to mi pomużcie na window 98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 z tego co tam napisałeś wynika ze program próbuje zapisać jakies dane pod adresem do którego nie ma dostępu... chyba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 a ta gra to orginał czy "orginał", jesli to drugie to poszukaj innego cracka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maska19 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 ORGINAŁ Z PACHEM 1.12 CZY JAKOŚ TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Kompa kręcisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 takie cos zdarzylo mi sie pare razy. Zmniejsz troche timingi pamieci (tzn zwieksz = wyloozuj ;-)) i powinno byc troche lepiej. Przejedz pamieci z 3 godziny memtestem i zobaczysz czy nie sypie zadnymi bledami. Na przekreconych pamieciach czasami co pol godziny mi wyskakiwalo :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...