Dzidzia Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Bardzo fajny test zasilaczy (moze komus pomoze :) ) : http://www.sirius.pl/art.php?id=125&typ=test&aid=92 Ps:Nie wiem czy to dobry dział zastanawiałem sie nad Oślą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Fajny test ale(chyba) do pomiarów nie wykożystano miernika tylko soft Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Cytat Fajny test ale(chyba) do pomiarów nie wykożystano miernika tylko soft Ale zawsze to jakis punkt odniesienia. Imho jezeli wykozystywali caly czas tan sam soft to test powinien wypasc dosc obiektywnie . Ofcourse masz racje Fumfel ale chodzi mi oto ze lepszy taki test niz zaden i daje jakies tam pojecie o zasilaczach . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 niema znaczenia jakiego softu urzyewali i czy cały czas ten sam.Jestem zdania zę programy przekłamuja i juz.Only miernik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...