pci Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Cze witam na forum. Mam problem z Radeonem 9500PRO marki FIC. Mianowicie na staryh sterownikah dołaczonyh wraz z kartą (b.staryh) mogłem karte podkrecać i to sporo. Po zainstalowaniu nowszyh 3.5 3.6 nie moge podkrecać nawet o 1MHZ ani pamjęci ani ukladu. Wszystko kończy sie zwisem winda XP (był reinstalowany) podkręcam riva tunerem ( może coś żle wyregulowałem normalnie włączony i podkrecony RIva tuner podkreca ale wraca do fabrycznyh ustawień, pobawie sie w nim i podkreca ale ziis) ale to samo jet na najnowszyh omegah. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 A jak instalowales Omegi ,to wybierales opcje hacked driver?? Czy zmieniales bios w karcie ,zeby mozna bylo podkrecac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 zainstaluj omegi z opcja hacked drivers i bendzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Bios nie ma blokady podkrecani tyle wiem na pewno Może ktoś mi podać link na strone FIC tam może bedzie nowy bios Czy warto aktualizowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 zainstaluj omegi, nie grzeb sie w zadne biosy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 poczekam nowe na wersi 3.7 i sprubujemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 nic nie bedzie nowego w 3.7 dla r9500 skoro juz ich nie produkuja... IMHO, ja bym bral 3.6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Nie hodzi mi o nowe funkcje ale o poprawione błędy w nieORT: ORT: ORT: kturyh grah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Działa na Omegah z wersi 3.7 da sie podkrecać bez zawjeh chyba że zadużo podkręce. Mam jeszcze jedno pytanie czy na moim Athlonie 2400+ uda mi się wycjągnąc magistralę 166(wjem że to zalezy od modelu i od innyh żeczy np: szczęscja) mam płyte ECS K7VTA3 [V5.0] wiem że to nie szczyt mażen ale pozatym muszę wymienić pamjęci na 333mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Pomyłka ustawienia zegara pamieci i układu k.graficznej zostają do ponownego uruhomjenia jak je zapisać na stałe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Czy mogę prosić o jakiś odzew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 sproboj najwyzej bedzi etrzeba zworeczke do resetu biosu wyjac i lozyc:d dzielnik jeslu an niej jest to moze si odpali i nie pwoinno byc problemu pamietaj zmiana napiecia etc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...