Jelen Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 wszyscy wiemy ze to sie da zrobic softwaerowo. Na pocztaku dodam ze szukalem na forum ale wiekszosc topicow to totalny hydre park a wyszukiwarka jest beznadziejna... No wiec na dzien dzisiejszy których jakich sterowników jest najlepiej uzyc?? bo jest ich sporo ja testowalem jedne to graly mi tylko 2 glosniki i sub a programu Speaker Seetings oraz EAX nie dalo sie zainstlowac poniewaz nie wyszukiwal poprawnego urzadzenia. Instlowalem nastepne to niby wsyztsko ok... ale w grach ani w winampie itp... nie gra mi glosnik centralny (mam Inspire 5100) ani CMSS2 nie dalo sie wlaczyc. Poradzcie cos co obecnie (wiadomo sa nowe updejty...) zainstlowac czym przerobic ta karte zeby wszytsko na 100% chodzilo jak talala. Chodzi mi o caly pakiet wszystkiego pozdrawiam i thx z góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 przylaczam sie do pytania tez bym sie chetnie dowiedzial bo faktycznie w topicach zwiazanych z tym tematem jest bajzel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 zobacz sterowniki KX http://kxproject.lugosoft.com/index.php?language=en Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Zainstalowalem te KX, nawet spoko, ale nie zanlazlem jeszcze gdzie jest ustawnienie glasnikow na headphones ( uzywam tylko suchawek wiec musze miec ten efekt) ktos wie gdzie mozna ustawic ten efekt ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Polecam stronke: http://discuss.futuremark.com/forum/showfl...b=5&o=0&fpart=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Polecam stronke:http://discuss.futuremark.com/forum/showfl...b=5&o=0&fpart=1THX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 A czy te kx`y dzialaja razem z control panel od creativ`a ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 CO do panelu to nie wiem ale mixer od creative'a nie działa krzyczy ze nie ma karty w kmpie i juz ale czy sie da go zmusoic do pracy to nie wiem. Tez mnie to interesuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3de Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Zeby wlaczyc centralny glosnik : creative playcenter / open tray window / cmss [ albo ctrl+n ] zagra ci 5 ale beda grac ciszej nizel by 4 garly np. winamp Kiedy dziala bezwlaczania cmss 5 satelit : wszystkie glosniki beda ci grac w niektorych filmach [ tylko ac3 ] w grach ktore uzywaja EAX2 pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Nie ma czegos takiego jak LIVE@AUDIGY. Tylko ze jestes w stanie zmusic AUDIGY sterowniki do pracy z LIVE nie oznacza ze masz AUDIGY. Nadal masz 16-bitowa karte a nie 24-bitowa plus nie masz wspomagania na EAX ADVANCED HD GAMING, ADVANCED RESOLUTION DVD-AUDIO, 24-BIT ADVANCED HD AUDIO etc. Softwarowo tego nie zmienisz. Chcesz miec AUDIGY to sobie ja musisz poprostu kupic. :wink: http://www.soundblaster.com/products/audig...gy2/compare.asp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Miałem tak kiedys i spoko to chodzi jednak ta @ aduigy2 polega tylko na tym ze mamy stery od A2 i delikatnie lepszą jakosc dźwięku. Na tej stronie http://ntblowz.orcon.net.nz/A2Live.html jestcał całe oprogramowanie A2, potrzebne stery do liva@a2 i instrukcja jak to instalować. Osobiscie to teraz tego nie mam bo zrobilem zwarcie na livie i sie poszedł sie [ciastko] Zdenerwowalem sie i usbierałem kase na audigy, a ze mala roznica jest w audigy/audigy 2 cenowo (oemy) to dozbieralem na A2 8) Bede miał w tym tygodniu to sie okaze czy warto było dać 350zł za "głópią" dźwiękówkę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichon Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Panowie Live 2 Audigy to pic na wode. W zasadzie to są to stery od Audigy działające na Live. Na Audigy są przetworniki 24bit, choć, które dają ładniejszy dźwięk niż na Live, ale i tak jak ktoś poszuka to się dowie, że te 24bit to i tak g... daje bo Audigy sobie po prostu z dźwiękiem 24bitowym nie radzi a te 106db to też czcze życzenie. Co więcej po wgraniu sterów od Audigy na Liva nie dostaniemy ani Advanced EAXa HD i nie ma szans na włączenie EAX 3.0! Creative po prostu na czymś musi robić kase. Siemks. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...