drprzem Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Mam neo + od wczoraj i problem taki ze rozłącza sie samoistnie co jakis czas. Czasami co 30 minut, czasami co godzine lub dwie a i jest tez tak ze kilka godzin chodzi bez rozłączenia. Ale generalnie nie da sie grac w necie przez to !!! Mam Windowsa XP Home ( +wszystkie aktualizacje krytyczne ) i kompa na chipsecie VIA modem standardowy od nich czyli SAGEM Wymianiłem okablowanie sciagnąłem najnowsze stery do Sagema i dalej lipa. Zna ktos ten problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 stawiam na nowa promocje.. gdy kogos "dopinaja" to resetuja cala polke.. i stad czeste resety kabla.. Zgadlem ? btw.. objawy w godzinach "urzedowych " czy 24h ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drprzem Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 ja mam neo+ chyba jako pierwszy w moim miescie i to od wczoraj bo dopiero teraz ta usługa jest aktywna u nas. W nocy jak włączyłem to sie rozłaczył dopiero o 9:30 a teraz to co pół godziny - godzina. Na info lini nic nie wiedza i nic nie moga doradzic konkretnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...