TanneR Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Jeśli jest ktoś na forum kto zrobił opisaną na cdrinfo.pl przeróbkę tej nagrywarki 8083B (4x4x32) na 8080B (8x4x32) to niech napisze jak mu działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 No co jest nikt nie robił :( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 ja mam model 8080b i powiem ci tak: widzialem oba modele w czesciach i nie wszystkie czesci sa identyczne, zreszta ja zawsze odradzalem robienie przeroobek nagrywarek (sa wyjatki), jezeli chcesz kilkadziesiat % skroocic zywot swojej nagrywarki, to ci moge nawet bios do 8080b wyslac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 ja mam model 8080b i powiem ci tak: widzialem oba modele w czesciach i nie wszystkie czesci sa identyczne, zreszta ja zawsze odradzalem robienie przeroobek nagrywarek (sa wyjatki), jezeli chcesz kilkadziesiat % skroocic zywot swojej nagrywarki, to ci moge nawet bios do 8080b wyslac czy ja tez sie zalapie na kawalek biosu do 8080b?:) 8) 8O i jakis programik do zmiany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 czy sa jakies efekty zmiany biosu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 hmmm, co daje zmiana biosu, hmmm, jezeli cos nie dziala prawidlowo, to jest szansa, ze zacznie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregos Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Przerobka jest opisana na www.cdrinfo.pl Robilem to kiedys na starej nagrywarce i dzialala jako 8x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 hmmm, co daje zmiana biosu, hmmm, jezeli cos nie dziala prawidlowo, to jest szansa, ze zacznie :Pa wiesz jak mozna 8080b przerobic na cos szybszego ?? 8) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 hmmm, co daje zmiana biosu, hmmm, jezeli cos nie dziala prawidlowo, to jest szansa, ze zacznie :Pa wiesz jak mozna 8080b przerobic na cos szybszego ?? 8) :lol: Szybciej już sie nie da, 8083 to 8080 z softem ograniczającym prędkość nagrywania. To, co potrzebne do przeróbki znajdziecie na http://www.cdrinfo.com/tips/hardware_oc.shtml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...