TwiN Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 "Projekt naukowy, którego celem jest poszukiwanie cywilizacji pozaziemskich przez analizę emisji radiowej kosmosu rejestrowanej radioteleskopem Arecibo. Projekt wykorzystuje wolną moc obliczeniową komputerów podłączonych do Internetu." BTW. Cos ze statystykami nie tak, nie podliczylo mi ostatniej wyslanej jednostki ;((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 A kiedys na moim amd 200mhz jednostka liczyla sie okolo 50h :D teraz okolo 4-5 :D a niech liczy sobie jak ma stac i nic nie robic :P A na moim PIII 650 szło to jakies 25 godzin i teraz mi srednia bedzie wynik zanizała bo na tym co mam to bedzie szło pewnie troche ponad 4godziny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 TAK apropo to można by przykleić TOPIC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 no spoko bede sie w to bawił tylko ile wiej moj komp prądu zje przez takie coś?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 no spoko bede sie w to bawił tylko ile wiej moj komp prądu zje przez takie coś?? no spoko bede sie w to bawił tylko ile wiej moj komp prądu zje przez takie coś?? a jak mam 4.5 % na 30 min to dużo czy mało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Heh... to dziwne, u mnie jest caly czas 100%, od czasu do czasu spadnie do 96 :/ No i co z tego... proces Seti ma priorytet Idle (w WinXP nazywa sie to Low) co powoduje, ze mozesz sobie nawet grac z wlaczonym seti (wtedy bedzie duzo wolniej liczyc). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 tak a propo to czemu mnie na tej liście nie ma http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin...p&name=Tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Heh... to dziwne, u mnie jest caly czas 100%, od czasu do czasu spadnie do 96 :/ No i co z tego... proces Seti ma priorytet Idle (w WinXP nazywa sie to Low) co powoduje, ze mozesz sobie nawet grac z wlaczonym seti (wtedy bedzie duzo wolniej liczyc).tak, dobrze, ale jesli nie mam rownoczesnie z SETI wlaczonego innego mocno obciazajacego procesor zadania, to klient pozera cala dostepna moc, nie tak jest? :> :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 no spoko bede sie w to bawił tylko ile wiej moj komp prądu zje przez takie coś?? no spoko bede sie w to bawił tylko ile wiej moj komp prądu zje przez takie coś?? a jak mam 4.5 % na 30 min to dużo czy mało Jakie 4.5% na 30min o co ci chodzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 no mam teraz 5,010% done a cpu time 44min To sie pytam czy to dużo czy mało a pozatym to jestem jescze siekaw ile wicej prądu zje mój komp jak bedzie to wlaczone. I jeszcze 1 czemu mnie nie ma na tej liście http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin...p&name=Tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 no spoko bede sie w to bawił tylko ile wiej moj komp prądu zje przez takie coś?? no spoko bede sie w to bawił tylko ile wiej moj komp prądu zje przez takie coś?? a jak mam 4.5 % na 30 min to dużo czy mało malo troszke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 nei wiem czemu nei ma cie :( moze zle haslo wpisales? albo maila ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 no właśnie a procek teraz chodz na 9,5x215 tylko że mam otwartego winama gg iex4 no 9 ikonek obok zegara też troszke robi swokje ale ma sie tak srednio z p4 3 ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 no mam teraz 5,010% done a cpu time 44min To sie pytam czy to dużo czy mało a pozatym to jestem jescze siekaw ile wicej prądu zje mój komp jak bedzie to wlaczone. I jeszcze 1 czemu mnie nie ma na tej liście http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin...p&name=Tweak.pl Bardzo mało jakoś ,na jakim to kompie robisz ?? , ja mam teraz 31% w 1godzine i 34min. Zakładajac ze komp bedzie chodził tyle ile chodził to miesiecznie moze ci wyjsc kolo 5zł więcej za prąd ze względu na 100% użycia CPU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ja tez sie podpisuje pod to, moj nick taki sam jak na tweak'u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a co trzeba wpisać w zip postal code ?? i gdzie te hgasł sie wpisuje ja nic nie wpisywałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 mhhh w 30 min to powinienes miec z 25% albo lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 jaki zip postal code?? haslo wpisujesz jak dolaczasz do druzyny looknij http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin..._form&id=173783 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 mhhh w 30 min to powinienes miec z 25% albo lepiej Nieprzesadzaj w 30min to będzie koło 12% , przecierz progsy działajace w tle -winamp ,coiagle otwieranie stron , sprawdzanie poczty, norton itp troche zwalniaja prace seti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 no właśnie a procek teraz chodz na 9,5x215 tylko że mam otwartego winama gg iex4 no 9 ikonek obok zegara też troszke robi swokje ale ma sie tak srednio z p4 3 ghz Ja mam 13ikon kolo zegara i winamp , i mam czas jak wyzej napisałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 mhhh w 30 min to powinienes miec z 25% albo lepiej ja mam 3% w jakies 3min40sec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ja mam jednostke w 4 godziny czyli 25% w okolo 30 min :) na 2Ghz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 jaki zip postal code?? haslo wpisujesz jak dolaczasz do druzyny looknij http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin..._form&id=173783 link nie dziala podaj poczte to ci screana wysle jak to wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 qrcze :) jak chcesz sie podlaczyc do teamu to klikasz na JOIN :) i dalej musisz wpisac haslo i maila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 mhhh w 30 min to powinienes miec z 25% albo lepiej ja mam 3% w jakies 3min40sec Niemożńa tak pisać bo każdy sygnał w różnych miejscach ma inna złożoność także wyniki mogą się różnić. U jednego w 3moin bedzie 5% u innego w 3min 7% a jeszcze u kogoś 3 min tylko 2% (zajkłądajac ze są podone cpu) ale nigdy róznica niębędzie taka że u kogos 5% a u kogos 20% - to jest praktycznie niemozliwe na takich samych cpu (zakłdaajc ze obydwie osoby pracuja tylko w windzie na necie i nie graja w gry czy nie zajmuja sie obróbka grafiki a i wazne saetz progsy typu winamp czy norton itp one tez zjadaja zasoby przy takim liczeniu a każdy ma uruchomione rózne progsy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychO50 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 No to i ja sie dołączam... Komp jest włączony praktycznie 24h wiec niech cos robi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 moj rekord to 1h 31 min :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 wytlumaczcie mi jak sie podlaczyc do grupy bo wpisywalem swoj wlasny email i haslo i wyskakuje mi ze "nie znane imie/haslo" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 wytlumaczcie mi jak sie podlaczyc do grupy bo wpisywalem swoj wlasny i haslo i wyskakuje mi ze "nie znane imie/haslo" no właśnie mi tez tak wyskakuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a haslo dostales na maila? czy wymysliles:) http://www.setiathome.pl/accounts/account_change.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...