Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Druzyna Purepc.pl W Seti

Rekomendowane odpowiedzi

Ok.. i ja odszukalem swoje konto ;]

Dodalem troche swoich punktow i teraz postaram sie liczyc, moze nawet na 2-3 kompach.

Mialem cholernie dluga przerwe, wiec statsy sa jeszcze ze starego kompa :( ale co tam..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja licze na 2600+ i na PII 350 wiec tez mam spory czas przez tego PII i stare kompy typu celeron300 ale i tak niezle nadrobilem kiedys bylo ok 20h

Ech.. to ja na poczatku liczylem na p190 :D

40h/unit... teraz w tym czasie mam kilkanascie WU.

Ale widze ze szybko spada, wyslalem wlasnie 8 unitow i srednia spadla o ok pol godziny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok zrobilem maly test... porownanie przyrostow na podstawie ostatnich 24h (niecalych..) i widac kto ma mniej wiecej ile dziennie liczy.

Dołączona grafika

Za pare dni sprawdze znowy, bedzie bardziej miarodajnie, bo niekoniecznie wszyscy musza codziennie wysylac probki (a jak widac niektorzy nie wyslali ani jednej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde a mi seti cos sie dupcy .Mom klienta tekstowego i SetiSpy .Jak jakis program sie wlancza to odrazu setispy sie przełancza w idle i nie liczy dopiero jak kompletnie nic nie robie to jest normalnie .Kurde i to mnie wkurza bo kiedys normalnie moglem robic i działał nawet w duzym obciażeniu a teraz nie chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w seti at work jak bedzie te 7 dni to powtem pojawia sie statystyki idnywidualne i bedize wszytsko widac cacy :)

przyklad http://www.setiatwork.com/cgi-bin/wkystat....oup=ASK+Hackers :)

rany stary masz dziennie ok 7,3 ło pozazdroscić a ja w porywach 7 :( kurcze ale gonie już gonie . takie ststystyki byłyby super :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee Hipo znowu mnie wyprzedzil... ale sie zdziwi jak za ok. godzinke doladuje do pieca :) Ciebie Snap zreszta tez zaraz lykne  8)

he he FiDO

Zaraz siezmobilizuje i zapuszcze 2,42 GHz bo teraz lata cały czas na 2,38 bo szkoda mi ładowac 2v na proca ale dla współzawodnicata :D wszystko !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak sobie chodze po necie  czytam to i owo..  

http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=1247  - jeden z watkow naszego konkurenta. Wg mnie zachowanie fair, tylko mam nadzieje ze my tez liczymy fair ? Jesli nie to sie nie przyznawac ;] ( joke).

pzdr.

kiedys tak probowalem i serwrr mi odrzucil :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FiDO strzeż się :D 2440 MHz lata i już dzieli nas tylko 3 paczki :D

Odkurzyłem chłodnice i zapodałem 11x221 :D.

3 paczki powiadasz? ;))))

Podsumowanie poprzednich dwoch dni

Podsumowanie samego dziesiejszego dnia

I mala prognoza na tydzien na przod (na podstawie przyrostow z poprzednich 2 dni), nie patrzcie na 2 pierwsze pozycje, bo jednemu sie zmienil nick, a drugi doszedl, dlatego nie pokazuje przyrostow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczynam się wkurzać :| Chieftec 360 mi nie wyrabia 5V siedło na 4,78 i na 2,44GHz proc mi się nieraz wykrzacza, poprzednią noc przez to przestał nic nie robiąc , jak sie zrobił zwis tak sobie odpoczywał pieszczony przez 2V na core :lol:

FiDO ciągle jestem za tobbą :D napewno czujesz już mój oddech na karku :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...