Hipo Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Hehe popatrzcie kto najszybiej oblicza paczki :D ja i jeszcze jeden kolego z ekipy, sorki ale zapomniałem nicku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 ja tez, tylko mi jeszcze liczy czasy kiedy liczylem na celku 300A a wtedy to bylo jakies 35h/WU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Ok.. i ja odszukalem swoje konto ;] Dodalem troche swoich punktow i teraz postaram sie liczyc, moze nawet na 2-3 kompach. Mialem cholernie dluga przerwe, wiec statsy sa jeszcze ze starego kompa :( ale co tam.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 no ja licze na 2600+ i na PII 350 wiec tez mam spory czas przez tego PII i stare kompy typu celeron300 ale i tak niezle nadrobilem kiedys bylo ok 20h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 ten textowy klient...ze tez ja o tym wczesniej nie wiedzialem :) wczesniej liczyl mi 1 jednostke jakies 8 do 9 godzin a teraz ..okolo 2 :lol: dzieki za uswiadomienie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 no ja licze na 2600+ i na PII 350 wiec tez mam spory czas przez tego PII i stare kompy typu celeron300 ale i tak niezle nadrobilem kiedys bylo ok 20hEch.. to ja na poczatku liczylem na p190 :D 40h/unit... teraz w tym czasie mam kilkanascie WU. Ale widze ze szybko spada, wyslalem wlasnie 8 unitow i srednia spadla o ok pol godziny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 mamy juz prawie 8700 jednostek :) !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 ee Hipo znowu mnie wyprzedzil... ale sie zdziwi jak za ok. godzinke doladuje do pieca :) Ciebie Snap zreszta tez zaraz lykne 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 cholera znow mnie ktos wyprzedzil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Ok zrobilem maly test... porownanie przyrostow na podstawie ostatnich 24h (niecalych..) i widac kto ma mniej wiecej ile dziennie liczy. Za pare dni sprawdze znowy, bedzie bardziej miarodajnie, bo niekoniecznie wszyscy musza codziennie wysylac probki (a jak widac niektorzy nie wyslali ani jednej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 ja jestem ciekawy czemu wam tak szybo liczy ja mam 7h na 2.0ghz to ile wy macie na 2.5h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 ja jestem ciekawy czemu wam tak szybo liczy ja mam 7h na 2.0ghz to ile wy macie na 2.5hlooknij jedna strone wczesniej- jet tam link - zapodaj klienta tekstowego + nakładke na niego..przyspiesznie ok.3,5 - 4 razy.. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 kurde a mi seti cos sie dupcy .Mom klienta tekstowego i SetiSpy .Jak jakis program sie wlancza to odrazu setispy sie przełancza w idle i nie liczy dopiero jak kompletnie nic nie robie to jest normalnie .Kurde i to mnie wkurza bo kiedys normalnie moglem robic i działał nawet w duzym obciażeniu a teraz nie chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 http://www.setiathome.pl/stats/countries.html Looknijcie na ten link. Polska jest na 8 miejscu w rankingu Państw! Dalej! Pomóżmy pokonać Francję!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 w seti at work jak bedzie te 7 dni to powtem pojawia sie statystyki idnywidualne i bedize wszytsko widac cacy :) przyklad http://www.setiatwork.com/cgi-bin/wkystat....oup=ASK+Hackers :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 w seti at work jak bedzie te 7 dni to powtem pojawia sie statystyki idnywidualne i bedize wszytsko widac cacy :) przyklad http://www.setiatwork.com/cgi-bin/wkystat....oup=ASK+Hackers :) rany stary masz dziennie ok 7,3 ło pozazdroscić a ja w porywach 7 :( kurcze ale gonie już gonie . takie ststystyki byłyby super :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 tak sobie chodze po necie czytam to i owo.. http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=1247 - jeden z watkow naszego konkurenta. Wg mnie zachowanie fair, tylko mam nadzieje ze my tez liczymy fair ? Jesli nie to sie nie przyznawac ;] ( joke). pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 ee Hipo znowu mnie wyprzedzil... ale sie zdziwi jak za ok. godzinke doladuje do pieca :) Ciebie Snap zreszta tez zaraz lykne 8) he he FiDO Zaraz siezmobilizuje i zapuszcze 2,42 GHz bo teraz lata cały czas na 2,38 bo szkoda mi ładowac 2v na proca ale dla współzawodnicata :D wszystko !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Ja też się doaczyłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 tak sobie chodze po necie czytam to i owo.. http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=1247 - jeden z watkow naszego konkurenta. Wg mnie zachowanie fair, tylko mam nadzieje ze my tez liczymy fair ? Jesli nie to sie nie przyznawac ;] ( joke). pzdr. kiedys tak probowalem i serwrr mi odrzucil :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 FiDO strzeż się :D 2440 MHz lata i już dzieli nas tylko 3 paczki :D Odkurzyłem chłodnice i zapodałem 11x221 :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Ja na razie poluję na Grego3. Już dziś w nocy go łyknę. Następny czyliu DeeSeL jest raczej poza moim zasięgiem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 FiDO strzeż się :D 2440 MHz lata i już dzieli nas tylko 3 paczki :D Odkurzyłem chłodnice i zapodałem 11x221 :D. 3 paczki powiadasz? ;)))) Podsumowanie poprzednich dwoch dni Podsumowanie samego dziesiejszego dnia I mala prognoza na tydzien na przod (na podstawie przyrostow z poprzednich 2 dni), nie patrzcie na 2 pierwsze pozycje, bo jednemu sie zmienil nick, a drugi doszedl, dlatego nie pokazuje przyrostow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 hyhy dobra zaczynam "liczenie" .. :) 2.2 ghz gotowe od podjecia "liczenia" 24/7 :) Update : ok nawet ladnie sie "liczy" znaczy sie ponizej 3h :).... boojcie sie zaczynam pogon ! :-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Zaczynam się wkurzać :| Chieftec 360 mi nie wyrabia 5V siedło na 4,78 i na 2,44GHz proc mi się nieraz wykrzacza, poprzednią noc przez to przestał nic nie robiąc , jak sie zrobił zwis tak sobie odpoczywał pieszczony przez 2V na core :lol: FiDO ciągle jestem za tobbą :D napewno czujesz już mój oddech na karku :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 fido co to za sofcik ( te statystyki)? podaj nazwe ew. wystaw gdzies w siec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 SetiTEAM.exe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 FiDO ciągle jestem za tobbą :D napewno czujesz już mój oddech na karku :lol:Jasne, ze czuje :) Ale nie zapominaj ze wieczorem znow uciekam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 na ilu wy kompach liczycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 na ilu wy kompach liczycieja natym co w podpisie ale nie powiem ze wolałbym liczyć tak na moze 10 kompach:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...