dexiak Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 liczyc kilka naraz na jednej maszynie... mozna.. ale gdzie tu sens ? proc nie jest z gumy ... przyklad robisz 1 w godzine , odpalisz 2 klienty masz 2 w 2 godziny + totalnie zawalony komp juz niewiele nanim zrobisz. co wyniuchalem... na noc przechodze na linuxa , ubijam 90% procesow.. gola konsolka i wio... zdecydowanie lepiej idzie niz pod winda. kto ma linuxa polecam sprawdzic . pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlakus Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 staty moze nieprecyzyjne ( porownac date z pica z data postu ) ale tyle udalo mi sie zlapac bo berklej caly czas ledwo dyszy. pzdr. ej co jest. dlaczego przy mojej nazwie jest gwiazdka :?: :? licze z wami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 pewnie dlatego ze sie opierdzielasz i nic dzisiaj nie policzyłeś ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 co wyniuchalem... na noc przechodze na linuxa , ubijam 90% procesow.. gola konsolka i wio... zdecydowanie lepiej idzie niz pod winda. kto ma linuxa polecam sprawdzic.A konkretnie ile szybciej? Podaj 2 wyniki od siebie jeden z win i drugi z lin. ej co jest. dlaczego przy mojej nazwie jest gwiazdkaGwiazdka sie pojawia jak masz jakas przelomowa liczbe unitow przeliczonych, np. 50, 100, 1000 itp... YoSHi & Qmple gdzie sie tak spieszycie? :) BTW zobaczcie jaki mamy WU/day jako druzyna.. 140!! calkiem ladnie.. chociaz przy tych sprzetach co tu mamy to powinnismy miec z 500 na dzien :) Niestety zaledwie 0.5% uzytkownikow forum bierze w tym udzial. PS. dexiak jak robisz screena z pulpitu to sugeruje zastosowac format png a nie jpg.. porownaj sobie jakosc i rozmiar naszych screenow to zrozumiesz dlaczego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ja mam zastoj w liczeniu bo komp musi byc cichy tymczasowo, wiec wylaczylem wiatraki : a jak liczy to za cieplo jest :( ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 witam o poranku... no wiec na linuxie.. jedna probka schodzi w 2.45 .Od 01.00-9.15 spadly rowno 3 probeczki.Mialem sprawdzic w ciagu rownej godziny.. ale juz byl blisko i mi szkoda bylo przerywac :) na nie kreconym xp1700 co pod winda jest tylko osiagalne w marzeniach. 4-6 h. Co do screena to fakt ;] moja gafa pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 2x szybciej ? :o chyba musze sprobowac :) Paczka w 1:15... marzenie :D A sa do linuxa tez jakies toolsy jak do win'a, zeby mozna sciagnac sobie zapas unitow do przerabiania? -- ok poszukalem troche wsrod linkow na stronie seti i znalazlem nawet specjalne dystrybucje dyskietkowe z linuxem do liczenia seti... Tylko zintegrowac to z jakim programem do buforowania paczek i bedzie git ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 dexiak: a czy masz jakies nakładki na klienta tekstowego do linuxa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 http://setiathome.ssl.berkeley.edu/links_a...html#links_unix PS. dexiak co Ty robisz na tym forum z NIEKRECONYM 1700+ ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Dostałem paczke 5.87 doplera LOL 57 % w 11.40 h LOL Nie chce takich wielkich :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 A jak mozna sprawdzic jaka sie "paczke" liczy ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Hm pora chyba odkurzyć partycje z Linuxem i niech znowu dziala :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 birdman : " a czy masz jakies nakładki na klienta tekstowego do linuxa??" - nie.. gola konsolka i frugo. fido:"PS. dexiak co Ty robisz na tym forum z NIEKRECONYM 1700+ ?" AAAAni mi nie mow.. wszystko mi go zwiesza ( znaczy seti ) normalnie mam na 2200xp pusczony i na takim pracuje.. kazdy jeden klient seti mi wiesza maszyne (cpu166/fsb166 memorki: 2.5 Fast (333of kors) ) tak pracuje "na codzien" a seti mie zabija :( na obu mostkach zalmany "32" ( takie kostki 5x3x3cm) , na procu 5500rpm, dodatkowy wicher w budzie... a seti i tak swoje zrobi :/ ... temu nie krece :) Co do seti to mialem dzisiaj przerwe.. musze nadrobic straty :) pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Czekajcie jak tylko odpale swoje dwa Celki to was wszystkich w statystykach przegonie. :wink: Jeden procek wezmie jedno WU a drugi -druga WU i beda dwie naraz po ....... 10 godzinach :wink: Pozdrawiam PS: Na razie mam 0 przeliczonych bo dopiero SETI wlaczylem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 juz licze na 2 kompy-w domku i w robocie (PII866MHz) i mam pytanie..czy to dobrze, czy zle, ze na jednym koncie chodza w tym samym czasie 2 klienty :)..ech.jakie pytanie..lol :) ale nie wiem..czy sie nie beda "gryzly" na serwach berkeley Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Dostałem paczke 5.87 doplera LOL 57 % w 11.40 h LOL Nie chce takich wielkich :D:D:D Wiecej UFOKOW w takiej jednostce znajdziesz. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Dostałem paczke 5.87 doplera LOL 57 % w 11.40 h LOL Nie chce takich wielkich :D:D:D Wiecej UFOKOW w takiej jednostce znajdziesz. :D Oby :D:D:D A dostawałem wczoraj i 14 :D Chyba, że źle patrze :P Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 juz licze na 2 kompy-w domku i w robocie (PII866MHz) i mam pytanie..czy to dobrze, czy zle, ze na jednym koncie chodza w tym samym czasie 2 klienty ..ech.jakie pytanie..lol ale nie wiem..czy sie nie beda "gryzly" na serwach berkeley no chyba nie sadzisz ze ten z pierwszego miejsca liczyl to 2414.960 lat http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/users.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 no chyba nie sadzisz ze ten z pierwszego miejsca liczyl to 2414.960 lathttp://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/users.htmldomyslalem sie, ale zapytac ne zaszkodzilo.. BTW..no, to chyba na uczelni tez zapodam... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Chyba ktos tu troche przesadza: (2 post od gory) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=24002&start=360 Szkoda ze taki koles rzuca czarny cien na grupe BARWKOMP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Dokładnie K-R-I-X. Boją [gluteus maximus]... hahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Chyba ktos tu troche przesadza: (2 post od gory) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=24002&start=360 Szkoda ze taki koles rzuca czarny cien na grupe BARWKOMP. Tak wiec trzeba wiecej naszych Tweakowcow sciagnac do naszej grupy zeby sie juz do tych "barwionych kompow" nie przylaczali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 zrobcie moze statystyke z 1 dnia grupy barwkomp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 czy ktos wie na jakim sprzecie liczy chomik47?? ma niezły czas ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 hm a ile nasz team srednio na dobe liczy jednostek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 hm a ile nasz team srednio na dobe liczy jednostek ? Ponad 100 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 korca mie cyferki... 22479 roznica o 15.09 22345 roznica o 17.10 pamietacie to ? Tak bylo 14 wrzesnia. Na chwile obecna jest 27707 do 9767 co daje ... 17938. W ciagu 10 dni zrobilismy od nich o 4407 wiecej probek :D ... a ponizej staty "lokalne" dobowe. aaa i ponawiam pytanie "jak sprawdzic wielkosc probki" ? pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 w setispy w zakładce performance: floating point operations to process tak mi sie w każdym bądź razie wydaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 juz pisalem o tym... widac jak czytacie moje wypowiedzi... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 juz pisalem o tym... widac jak czytacie moje wypowiedzi... :?ojc... nie irytuj sie :) Napisales to przed moim dolaczeniem ;] Znalazlem , thnx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...