wizjonerek Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 a ja przez tą RIP płyte spadłem i to zdrowo co prawda chyba nie dogonie czołówki bo liczę tylko w domu i tylko na swoim kompie ale gonie mojego poprzednika :) i to jest satysfakcja ze tak szybciutko :) liczymy ludzie liczymy !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Wizjonerek mnie pewnie gonisz... ;) Pewnie mnie przegonisz bo masz ladnie proca wykreconego i wysokie fsb, nie to co u mnie. Pewnie schodzisz ponizej 3 godzin na probke.. Ale nie poddam sie tak latwo .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Kochani sie dolaczylem licze dla Tweaka :) mam pytanie bo dopiero sie dzis tym zainteresowalem po jakim czasie pierwsze moje przeliczenia trafia na liste :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 =urj= : U mnie jest zaraz po przeliczeniu próbki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Wizjonerek mnie pewnie gonisz... ;) Pewnie mnie przegonisz bo masz ladnie proca wykreconego i wysokie fsb, nie to co u mnie. Pewnie schodzisz ponizej 3 godzin na probke.. Ale nie poddam sie tak latwo ....no tak powiem Ci w sekrecie że mam nadzieje :) ale nie martw się rywalizacja będzie ostra bo ja tez nie popuszcze wygrana ponad wszystko (no może ponad wszystko 5 Mobo już nie kupie ) Powodzenia !!! faster faster :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 =urj= : U mnie jest zaraz po przeliczeniu próbki Dzieki za odpowiedz.Cos mi sie moj barton zachlysnal chyba (@2.09GHz) bo 18% w 44minuty to raczej miernie :? Jutro sie mnoznkiem bede bawil... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Wizjonerek mnie pewnie gonisz... ;) Pewnie mnie przegonisz bo masz ladnie proca wykreconego i wysokie fsb, nie to co u mnie. Pewnie schodzisz ponizej 3 godzin na probke.. Ale nie poddam sie tak latwo ....no tak powiem Ci w sekrecie że mam nadzieje :) ale nie martw się rywalizacja będzie ostra bo ja tez nie popuszcze wygrana ponad wszystko (no może ponad wszystko 5 Mobo już nie kupie ) Powodzenia !!! faster faster :Dheh i tak mi dokopiesz, ze zwoim konfigiem... :( Nie mam szans przy swoim fsb, bo seti lubi szybka pamiec nie to co u mnie.. SDR.. Ale bede walczyl do ostatniej kropli krwi... ;) A raczej ostatniego przeliczonego WU :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 @Snap - zrob cos z obibokami co nic nie licza i maja 0 przeliczonych jednostek! Cos Snap sie nie udzialasz ostatnio.... teraz przegladam forum :) malo pisze nie to co kiedys :) juz usunalem tego ZLEGO :twisted: POWER BY AMD odplynal cos sie ostatnio ruszylo z tymi ktorzy nie licza wiec tylko jest wyrzucilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 A CO Z LINKIEM NA GŁÓWNEJ ?? napisałem do Marco i coś tam ustalimy wiec mysle ze spox się da załatwić jakies zlinkowane logo naszego teamu na głownąstrone serwisu :D:D Cieszycie śie ??? >? szczególy dogram pózniej bo Marco chwilowo niedysponowany ja tazkę bo w pracy jestem Lool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 @Snap - zrob cos z obibokami co nic nie licza i maja 0 przeliczonych jednostek! Cos Snap sie nie udzialasz ostatnio.... teraz przegladam forum :) malo pisze nie to co kiedys :) juz usunalem tego ZLEGO :twisted: POWER BY AMD odplynal cos sie ostatnio ruszylo z tymi ktorzy nie licza wiec tylko jest wyrzucilem Ej no nic z nimi nie robic bo moze maja wolne kompy or malo z nich korzystaja :) Ja tam 3ciego zaprzeglem do roboty 2xbarton2500@ (2.09GHz) i celek w robocie liczy 466MHz :D ,ale przyznacie sami to jakies zapedy imperialstyczne tym rzadza...bo nikt chyba nie wierzy ze jego komputer wyliczy jednostke ktora wychwycila UFO :lol: Tak z z checi lub nudow kazdy sobie to instaluje zeby podciagnac -->Polske-->Tweak.pl-->Siebie w rankingu...przyznacie chyba sami :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 @Snap - zrob cos z obibokami co nic nie licza i maja 0 przeliczonych jednostek! Cos Snap sie nie udzialasz ostatnio.... teraz przegladam forum :) malo pisze nie to co kiedys :) juz usunalem tego ZLEGO :twisted: POWER BY AMD odplynal cos sie ostatnio ruszylo z tymi ktorzy nie licza wiec tylko jest wyrzucilem Ej no nic z nimi nie robic bo moze maja wolne kompy or malo z nich korzystaja :) Ja tam 3ciego zaprzeglem do roboty 2xbarton2500@ (2.09GHz) i celek w robocie liczy 466MHz :D ,ale przyznacie sami to jakies zapedy imperialstyczne tym rzadza...bo nikt chyba nie wierzy ze jego komputer wyliczy jednostke ktora wychwycila UFO :lol: Tak z z checi lub nudow kazdy sobie to instaluje zeby podciagnac -->Polske-->Tweak.pl-->Siebie w rankingu...przyznacie chyba sami :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 .......................ale przyznacie sami to jakies zapedy imperialstyczne tym rzadza...bo nikt chyba nie wierzy ze jego komputer wyliczy jednostke ktora wychwycila UFO :lol: Tak z z checi lub nudow kazdy sobie to instaluje zeby podciagnac -->Polske-->Tweak.pl-->Siebie w rankingu...przyznacie chyba sami :wink://///..................a gdzie tam ja licze ze własnie moja odkryje ufa i bede sławny i bogaty ibo bede miał kontakty nie tylko miedzynarodowe ale takze miedzygalaktyczne :D looll Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 zamiast zajmować się g.ó.w.n.e.m może byście się zajeli szukaniem leku nna raka (podobny program) a nie tracili moc przerobową waszych wspaniałych komputerów na <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły (wali mnie to czy wam się podoba to czy nie ale dla mnie seti to zawracanie d.u.p.y i marnowanie potencjału sprzętu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 .......................ale przyznacie sami to jakies zapedy imperialstyczne tym rzadza...bo nikt chyba nie wierzy ze jego komputer wyliczy jednostke ktora wychwycila UFO :lol: Tak z z checi lub nudow kazdy sobie to instaluje zeby podciagnac -->Polske-->Tweak.pl-->Siebie w rankingu...przyznacie chyba sami :wink://///..................a gdzie tam ja licze ze własnie moja odkryje ufa i bede sławny i bogaty ibo bede miał kontakty nie tylko miedzynarodowe ale takze miedzygalaktyczne :D looll Kolego przejrzyj na oczy... przeciez wiadomo ze to ja znajde ufokow a moj durak przejdzie do historii... od AMD otrzymam miliony dolarow za reklame. Intel popadnie w szal i odda swoje akcje ksiedzu Rydzykowi... ktory zmieni swiat na lepszy. Wiec mowie ci jeszcze raz "Zejdz na ziemie" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 .......................ale przyznacie sami to jakies zapedy imperialstyczne tym rzadza...bo nikt chyba nie wierzy ze jego komputer wyliczy jednostke ktora wychwycila UFO :lol: Tak z z checi lub nudow kazdy sobie to instaluje zeby podciagnac -->Polske-->Tweak.pl-->Siebie w rankingu...przyznacie chyba sami :wink://///..................a gdzie tam ja licze ze własnie moja odkryje ufa i bede sławny i bogaty ibo bede miał kontakty nie tylko miedzynarodowe ale takze miedzygalaktyczne :D looll Kolego przejrzyj na oczy... przeciez wiadomo ze to ja znajde ufokow a moj durak przejdzie do historii... od AMD otrzymam miliony dolarow za reklame. Intel popadnie w szal i odda swoje akcje ksiedzu Rydzykowi... ktory zmieni swiat na lepszy. Wiec mowie ci jeszcze raz "Zejdz na ziemie" :lol: To jutro ide gdzies na ulice zbierac na jakiegos Athlonka64 bo w sumie wiecej dostane od AMD za reklame TOPOWEGO proca niz Duronka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Kolego przejrzyj na oczy... przeciez wiadomo ze to ja znajde ufokow a moj durak przejdzie do historii... od AMD otrzymam miliony dolarow za reklame. Intel popadnie w szal i odda swoje akcje ksiedzu Rydzykowi... ktory zmieni swiat na lepszy. Wiec mowie ci jeszcze raz "Zejdz na ziemie" :lol:a gdzie tam na ziemi ufoków nie znajde (choć niektórzy sądzą inaczej i ja też jak tak przegladam posty to sądze ze ufoki już dawno są na ziemi i niektóre nawet na naszym forum :twisted: :wink: nawiasem witam kolege z miasta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 zamiast zajmować się g.ó.w.n.e.m może byście się zajeli szukaniem leku nna raka (podobny program) a nie tracili moc przerobową waszych wspaniałych komputerów na <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ły (wali mnie to czy wam się podoba to czy nie ale dla mnie seti to zawracanie d.u.p.y i marnowanie potencjału sprzętu) A jakie tu g.o.w.n.o widzisz :?: kazdy bawi sie w to co uwaza za przyjemne...jak napisalem i tak UFkA na pewno nie znajdziemy a ty leku na AIDS czy jakiejs odmiany raka...a zabawa dla nowych Setikowcow jest przednia...zreszta co tu robic w tym nudnym jak pi.....da Panstwie :wink: Zebym zdrowy byl (grypa :x ) pewnie bym sie bujal gdzies na miescie (bareczki) a tak walcze ze znalezieniem UFOków :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 :wink: nawiasem witam kolege z miasta :D Chcialby pozdrowic koelgow z TYCHOW (nie wiem jak to odmienic :wink: czy TYCH ), a to dlatego ze wlasnie z waszego mista pochodzi (co prawda moja ex) kobietka, ktora obecnie mieszka w Białymstoku :) A dupeczka PIEKNA jest niesamowicie. Smyralismy sie 5 latek i tu na tym forum chold JEJ skladam i miastu Waszemu (ze takie piekne cudo na swiat sprowadzil):wink: i Seti zeby nie bylo ze poza tematem jestem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 A CO Z LINKIEM NA GŁÓWNEJ ?? napisałem do Marco i coś tam ustalimy wiec mysle ze spox się da załatwić jakies zlinkowane logo naszego teamu na głownąstrone serwisu :D:D Cieszycie śie ??? >? szczególy dogram pózniej bo Marco chwilowo niedysponowany ja tazkę bo w pracy jestem Loolsuper :) mam prosbe: czy ktos moze zroboc LOGO dla teamu Tweak'a ?? chodzi o to zeby bylo napisane SETI albo pelna nazwa ble ble i tweak.pl jakies ladne ,zgrabne logo ostatnio zauwazylem ze mozna na stronie teamu umiescic logo tylko nie wiem jak :( szukalem w opcjach i nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 :wink: nawiasem witam kolege z miasta :D Chcialby pozdrowic koelgow z TYCHOW (nie wiem jak to odmienic :wink: czy TYCH ), a to dlatego ze wlasnie z waszego mista pochodzi (co prawda moja ex) kobietka, ktora obecnie mieszka w Białymstoku :) A dupeczka PIEKNA jest niesamowicie. Smyralismy sie 5 latek i tu na tym forum chold JEJ skladam i miastu Waszemu (ze takie piekne cudo na swiat sprowadzil):wink: i Seti zeby nie bylo ze poza tematem jestem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 zamiast zajmować się g.ó.w.n.e.m może byście się zajeli szukaniem leku nna raka (podobny program) a nie tracili moc przerobową waszych wspaniałych komputerów na <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ły (wali mnie to czy wam się podoba to czy nie ale dla mnie seti to zawracanie d.u.p.y i marnowanie potencjału sprzętu) A jakie tu g.o.w.n.o widzisz :?: kazdy bawi sie w to co uwaza za przyjemne...jak napisalem i tak UFkA na pewno nie znajdziemy a ty leku na AIDS czy jakiejs odmiany raka...a zabawa dla nowych Setikowcow jest przednia...zreszta co tu robic w tym nudnym jak pi.....da Panstwie :wink: Zebym zdrowy byl (grypa :x ) pewnie bym sie bujal gdzies na miescie (bareczki) a tak walcze ze znalezieniem UFOków :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 A CO Z LINKIEM NA GŁÓWNEJ ?? napisałem do Marco i coś tam ustalimy wiec mysle ze spox się da załatwić jakies zlinkowane logo naszego teamu na głownąstrone serwisu :D:D Cieszycie śie ??? >? szczególy dogram pózniej bo Marco chwilowo niedysponowany ja tazkę bo w pracy jestem Loolsuper :) mam prosbe: czy ktos moze zroboc LOGO dla teamu Tweak'a ?? chodzi o to zeby bylo napisane SETI albo pelna nazwa ble ble i tweak.pl jakies ladne ,zgrabne logo ostatnio zauwazylem ze mozna na stronie teamu umiescic logo tylko nie wiem jak :( szukalem w opcjach i nie ma :( no wysłałem już propozycje do MArco aby umiescić logo seti tylko zamiast tego zielonego napisu bedzie napis Tweak.pl i jesli da się zrobić to wcisniemy to logo zlinkowane do teamu Tweak.pl na główną strone po prawej stronie zaraz pod napisem Na forum . co wy na to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 A CO Z LINKIEM NA GŁÓWNEJ ?? napisałem do Marco i coś tam ustalimy wiec mysle ze spox się da załatwić jakies zlinkowane logo naszego teamu na głownąstrone serwisu :D:D Cieszycie śie ??? >? szczególy dogram pózniej bo Marco chwilowo niedysponowany ja tazkę bo w pracy jestem Loolsuper :) mam prosbe: czy ktos moze zroboc LOGO dla teamu Tweak'a ?? chodzi o to zeby bylo napisane SETI albo pelna nazwa ble ble i tweak.pl jakies ladne ,zgrabne logo ostatnio zauwazylem ze mozna na stronie teamu umiescic logo tylko nie wiem jak :( szukalem w opcjach i nie ma :( no wysłałem już propozycje do MArco aby umiescić logo seti tylko zamiast tego zielonego napisu bedzie napis Tweak.pl i jesli da się zrobić to wcisniemy to logo zlinkowane do teamu Tweak.pl na główną strone po prawej stronie zaraz pod napisem Na forum . co wy na to ?ok :) ale jak komus sie nudzi to proponuje stworzenie wlasnego loga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 moim skromnym zdaniem logo powinno byc skojazone odrazu z seti :) bo co jak se w logo walniemy bałwanka z napisem Tweak.pl to nik nie bedzie wiedział o co biega stad propozycja aby to było logo jak w seti tylko pod napisem Seti at Home bedzie Tweak.pl "Dale jak ktoś ma zdolności to prosze prosze propozycję na mail wysyłać :wizjonerek@tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 moim skromnym zdaniem logo powinno byc skojazone odrazu z seti :) bo co jak se w logo walniemy bałwanka z napisem Tweak.pl to nik nie bedzie wiedział o co biega stad propozycja aby to było logo jak w seti tylko pod napisem Seti at Home bedzie Tweak.pl "Dale jak ktoś ma zdolności to prosze prosze propozycję na mail wysyłać :wizjonerek@tweak.plchodzi mi zeby bylo napisane i tweak pl i SETI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 nawiasem witam kolege z miasta :DRowniez witam kolege z krainy rosnacych piramid :wink: Z tym logo i linkiem to bardzo dobry pomysl... sprobuje jutro cos wypocic w photoshopie, a moze akurat przypadnie wam do gustu :) PS. -=uri=- u nas to w ogole wszysto jest piekne.. kobiety, krajobrazy po prostu kraina pieknem i piwem plynaca :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 No dobra :) tez sie zapisalem.... ciekawe jak mi bedzie ten syf liczyl.... PS. To jest moj pierwszy post po ponad 3 miechach awiec Witajcie spowrotem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 zamiast zajmować się g.ó.w.n.e.m może byście się zajeli szukaniem leku nna raka (podobny program) a nie tracili moc przerobową waszych wspaniałych komputerów na <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ły (wali mnie to czy wam się podoba to czy nie ale dla mnie seti to zawracanie d.u.p.y i marnowanie potencjału sprzętu) jak chcesz liczyc UD to sobie licz my chcemy liczyc Seti i tyle liczylem kiedys UD ale josto ono jakies niejasne punkty sa przydzielane z kosmosu (w seti 1 pakiet 1 punkt) nie ma klintow dla innych platform niz Windows (w seti znajdziesz dla wszystkich systemow) no i w seti polska sie liczy czego nie mozemy powiedziec chyba o UD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 moim skromnym zdaniem logo powinno byc skojazone odrazu z seti :) bo co jak se w logo walniemy bałwanka z napisem Tweak.pl to nik nie bedzie wiedział o co biega stad propozycja aby to było logo jak w seti tylko pod napisem Seti at Home bedzie Tweak.pl "Dale jak ktoś ma zdolności to prosze prosze propozycję na mail wysyłać :wizjonerek@tweak.pli jak z tym linkiem na glownej ? cos wiadomo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 i jak z tym linkiem na glownej ? cos wiadomo ?Wyslalem wczoraj maila do wizjonerka ale cos chyba za czesto poczty nie sprawdza ;) Zadna rewelka... i nie wiem jaki size ma byc dlatego robilem w ciemno :? UPDATE: w takim razie pozostaje jedna wersja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...