Brzoza Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Brzoza jak pamietam mówiłem że Cię gonie i już prawie prawie Cie mam. narazie jest 640 do 632 dla Ciebie :D Eee ja sie z toba nie bawie bo oszukujesz :P Wiem ze mnie przegonisz, moj komp nie chodzi 24/h wiec szybko ci to pojdzie :( heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 i tao jaki problem :( co do umiesjcowienia to se dena :( logo jak dobrze pójdzie wcisniemy na stałe po prawej stronie pod napisem na forum bedzie nasze logo takiej wielkosci jak te wszystkie powyzej. Na forum napis zostanie i nasze logo bedzie tam widoczne a reszta sie bedzie zmieniać. praca trwa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Brzoza jak pamietam mówiłem że Cię gonie i już prawie prawie Cie mam. narazie jest 640 do 632 dla Ciebie :D Eee ja sie z toba nie bawie bo oszukujesz :P Wiem ze mnie przegonisz, moj komp nie chodzi 24/h wiec szybko ci to pojdzie :( heh update 633 :) nie oszukuje ehhh... może troszeczkę bo komp działa 48h na dobe :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 wygladam super :) dobra kompbinujemy dalej gdzie je wciscnąć.moze ten kto ma strony domowe niech wrzuci logo i napisze kilka slow ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Brzoza jak pamietam mówiłem że Cię gonie i już prawie prawie Cie mam. narazie jest 640 do 632 dla Ciebie :D Eee ja sie z toba nie bawie bo oszukujesz :P Wiem ze mnie przegonisz, moj komp nie chodzi 24/h wiec szybko ci to pojdzie :( heh update 633 :) nie oszukuje ehhh... może troszeczkę bo komp działa 48h na dobe :wink:Hmm ja wiem czy troszeczke... Chyba baaaardzo troszeczke ;) Wizjonerek a da sie cos wykombinowac z osobnym dzialem na staty i takie tam <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 mam pytanie co do setidriver(spy) vs setistash - dlaczego mialaby byc roznica - mowie teoretycznie bo setistash'em sie nie bawilem - a spy'a wlaczam tylko czasem - ogolnie chodzi driver tylko - te programy tylko analizuja state.sah i w razie czego zmieniaja agenta na sasiada... - czy sie myle - a w ogole to gratuluje samozaparcia w dazeniu do jak najwiekszej reklamy teamu - nie werbujcie tego z 37000 WU bo mi sie podoba 1 miejsce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 nie werbujcie tego z 37000 WU bo mi sie podoba 1 miejsce :PNie martw sie :) Kumpel postanowil jednak zostac w Mensie... A tyle nabil, bo przez 3 latka byl adminem w Liceum i tam chyba z 30 kompow 24/7 liczyly na jego konto :D Pamietam jak zawsze w piatki schodzil do pracowni i sprawdzal cierpliwie komp po kompie czy ktos z uczniow przypadkiem nie usunal mu klienta albo nie zmienil danych... naprawde... az mi trudno uwierzyc, ze facetowi sie chcialo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 2 hr 15 min 44.2 sec spoko wiedziałem ze moja maszynka sie nadaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Brzoza jak pamietam mówiłem że Hmm ja wiem czy troszeczke... Chyba baaaardzo troszeczke ;) Wizjonerek a da sie cos wykombinowac z osobnym dzialem na staty i takie tam raczej się nie da bo zrobił by się z nim bajzel niesamowity temat seti to nie jest baaardzo obszerny temat. wystarczy jakieś faq pogadam z Marco moze da się to zr0pbić ale wtedy mozliwośc pisania postów bedą mieć moderzy aby nie było bajzlu. były by tam tylko info. choć domyslam sie ze taki dział nie ma sensu . no cóż pogadam ale z góry ostrzegam watpie... sam jestem przeciw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Ja sam uwazam, dzial SETI nie ma sensu... bo temat nie jest obszerny mysle, ze jak pojawi sie logo TweakSETI to wtedy nawet ten watek mozna bedzie odkleic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 alo.. staty z dzisiaj. F**K cos ten sofcik chodzi jak chce. Updatuje dane kiedy chce. :) Prosze sie nie sugerowac ze data koslawa, przyrosty sa z 2 dni. Kogo nie interesuja graficzki napisze tu : w ciagu 2 dni zrobilismy 531 WU ( czyli na dobe 265,5 ) . W miedzy czasie dolaczyl do nas kolejny uzer! , dziennie na leb wychodzi 3.49 WU. Dajemy panowie ! dajemy! aa.. obrazki "tam gdzie zawsze " dla przypomnienia.. http://seti.sysnet.hopto.org :D pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 czy ktos odpowie na moje pytanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 czy ktos odpowie na moje pytanie?Chodzi Ci o wydajnosc? Czy funkcjonalnosc czy moze cos innego pomiedzy S.Stash a S.Driver? Ja S.Stash nie testowalem, ale z tego co czytalem to roznicy prawie nie ma... no layout inny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 niezle przybyło mi 25 jednostek :) Brzoza już Cię gonie :) ale do 1 miejsca mi daleko :D:D może ktoś chche liczyć razem ze mną czytaj na moje konto to zmienimy nzawe na Wizjonerek&Kumple :D zapraszam wszystkich z kompami od @~2300mhz :D oczywiscie W teame Tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 niezle przybyło mi 25 jednostek :) Brzoza już Cię gonie :) ale do 1 miejsca mi daleko :D:D może ktoś chche liczyć razem ze mną czytaj na moje konto to zmienimy nzawe na Wizjonerek &Kumle :D zaprawszam wszystkich z kompami od @~2300mhz :D oczywiscie W teame Tweak.plCzyli innymi slowy chcesz zrobic subteam? w SETIteam widzialem ta opcje... ale cos ostatnio nie dziala mi ten programik ze statsami... sciagam niby nowa liste, a ciagle widze dane sprzed dobrego tygodnia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 ..........[qoute] Czyli innymi slowy chcesz zrobic subteam?[/qoute] coś podobnego zrobimy konkurencję dla subtemu Yoshego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 coś podobnego zrobimy konkurencję dla subtemu YoshegoJa bym sie na poczatku skupil na ogolnym Teamie ;) Uczestnikow jakos ostatnio nie przybywa a dzienna WU spadla z okolo 220 do 190 :evil: Jesli nie bedziemy spalac 500 WU dziennie to okazji do imprezowania szybko nie bedzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Starać się chłopaki ! Mój antek zipie prawie non stop. Poświęcać się dla ogółu ;] Nastapią jeszcze dla nas lepsze czasy , poczekajmy tylko na linka z głównej :] A jak mnie wezmą do wojska to zostawię włączony komputer i będzie liczył przez 12 miesięcy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 coś podobnego zrobimy konkurencję dla subtemu YoshegoJa bym sie na poczatku skupil na ogolnym Teamie ;) Uczestnikow jakos ostatnio nie przybywa a dzienna WU spadla z okolo 220 do 190 :evil: Jesli nie bedziemy spalac 500 WU dziennie to okazji do imprezowania szybko nie bedzie :P no dalej czekam aż Marco wróci i wcisnie już logo na glówną. bo już gotowe ale trzeba zmian dokonać na głownej. to mam nadzieje przybędzie uzytkowników. . p.s a moze ktoś zapoda mi info bo w pracy już mysleć nie moge jak liczyć na kompie który nie ma dostyepu do neta ??? trza by próbek nasciągac przeliczyć i pózniej z innego wysłać a jak ustawie s driver cache ma 20 to siciągnie 20 . bo z tego co zauwazyłem to mam max do 3 cache a reszta pusta :( nawisem móglbym liczyć jeszcze szybciej bo proc spokojnie poszedłby na powyzej 2500mhz ale jak zmierzyłem napiecia to wczorej nie mogłem w nocy spac ze strachu czy jak wstane to komp bedzie działać czy tylko czuć bedzie spród. nowa pasciata zasiłka do bani :( sorki za of top Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 A jak mnie wezmą do wojska to zostawię włączony komputer i będzie liczył przez 12 miesięcy :PI to sie nazywa wzorowa postawa :D Dobrze prawi! Dolac mu piwa! :D no dalej czekam aż Marco wróci i...To JESZCZE z tej imprezy nie wrocil? :P Oj mocno musial zaszalec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 dajcie namiary na marco to bede go gnebil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 niezle przybyło mi 25 jednostek :) Brzoza już Cię gonie :) ale do 1 miejsca mi daleko :D:D może ktoś chche liczyć razem ze mną czytaj na moje konto to zmienimy nzawe na Wizjonerek&Kumple :D zapraszam wszystkich z kompami od @~2300mhz :D oczywiscie W teame Tweak.plNo gonisz mnie gonisz... Jutro pewnie spadne oczko nizej :( Ale widze ze cwaniakujesz, zachcialo Ci sie kolegow zeby Ci na konto liczyli co? hehehe Pierwszego miejsca sie zachcialo ;) I to w dodatku jakie wymagania! Procki powyzej 2300! Heh a stary duron 600 nie moze byc? To teamu nie przyjmiesz?? ;) I tak nie masz rady. Dogonie Cie! Na dniach zrobie moda i puszcze proca na 2600, a za miesiac jakies ddrki skoluje to wtedy zobaczysz :P Powodzenia zycze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 @ wizjonerek, co do buforowania to polecam SetiStash. Uzywam i jestem bardzo zadowolony. Mozesz nawet zbuforowac probek tyle ile masz ochote. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 @ wizjonerek, co do buforowania to polecam SetiStash. Uzywam i jestem bardzo zadowolony. Mozesz nawet zbuforowac probek tyle ile masz ochote. jeszcze takie cos jak SetiDriver potrafi buforowac probki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 zawsze moge przejsc z wajcha i koci'm przejsc z UD do seti - jack tez odpali drugi proces na HT nie UD a seti - dojdzie ok 20 pak dziennie - chcecie tego - mamy was wymiesc? :D :P Mi o setistasha chodzilo tylko o wydajnosc bo setidriver jest wedlug mnie idealny Co do cachu to ja zawsze jechalem na 10 i zawsze wszystkie katalogi byly pelne - to bylo takie zabezpieczenie jakby wysiadl net albo co - mimo wszystko zapraszam do liczenia UD bo wedlug mnie ta idea jest lepsza. PS Glodny po certyfikacie za 2500 przechodzi do UD wiec moze jednak nas ktos dogoni :D PS2 Te te - wolnego - nazwa "xywa & qmple" jest strzezona w urzedzie patentowym po nr #435673 - ten kto zlamie to prawo jest zobowiazany do liczenia na moja xywe do konca zycia :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Wizjonerek a mzoe zalozmy konto Moderatorzy ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Wizjonerek a mzoe zalozmy konto Moderatorzy ???hmm to nie jest głupi pomysł ........ całkiem całkiem .. ylko jakoś mało nas liczy narazie i to jest ból ale jesli ............ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 niezle przybyło mi 25 jednostek :) Brzoza już Cię gonie :) ale do 1 miejsca mi daleko :D:D może ktoś chche liczyć razem ze mną czytaj na moje konto to zmienimy nzawe na Wizjonerek&Kumple :D zapraszam wszystkich z kompami od @~2300mhz :D oczywiscie W teame Tweak.plNo gonisz mnie gonisz... Jutro pewnie spadne oczko nizej :( Ale widze ze cwaniakujesz, zachcialo Ci sie kolegow zeby Ci na konto liczyli co? hehehe Pierwszego miejsca sie zachcialo ;) I to w dodatku jakie wymagania! Procki powyzej 2300! Heh a stary duron 600 nie moze byc? To teamu nie przyjmiesz?? ;) I tak nie masz rady. Dogonie Cie! Na dniach zrobie moda i puszcze proca na 2600, a za miesiac jakies ddrki skoluje to wtedy zobaczysz :P Powodzenia zycze! jasne ze mogą być ale preferowane powyzej 2300 :) jak już EXpert to expert ale nie wiem czy zwróciłeś uwage napisaem min . @2300 a nie 2300 :) mhz. nie chcę straszyć ale za miesiąc to witam w klubie bartoników jaka predkośc sie zobaczy jakie bedą miały srednio wyniki serie OC . z tym małym zastrzezeniem ze z tez za miesiac moze 2 tygodnie dojdzie troszkę pamieci jakieś małe 1GB ddr3200 hmmmm zacytuje"wtedy zobaczysz:P ) :wink: a jak wiemy seti lubi pamieci :D zwłasza dużo :D tak wiec ....... a grupy owszem mam ochote na 1 miejsce :D i inni ambitni pewnie także ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 ....PS2 Te te - wolnego - nazwa "xywa & qmple" jest strzezona w urzedzie patentowym po nr #435673 - ten kto zlamie to prawo jest zobowiazany do liczenia na moja xywe do konca zycia :lol::D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Zmusilem sie, zeby przeczytac caly ten watek... ufff... troche tego bylo ;] Dawno temu liczylem seti, ale moje konto odeszlo w niebyt razem z kontem pocztowym. Potem zalozylem drugie, ale po 8 probkach juz mi sie nie chcialo. No ale jak mus to mus ;] Takze drzyjcie, moj zawrotny komputer zabiera sie do liczenia ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...