dexiak Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 staty statki stateczki 204 WU za dzien :D Marnosc.. widze marnosc ;] Brzoza chyba cie ktos w koncu dopadl :D pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Na siebie uważaj nie na Brzoze :D Ktoś cię goni i w końcu dogoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 No niestety :( wizjonerek ze swoim kompem 24/h mnie przegonil, narazie nie mam szans, ale postaram sie cos wykombinowac ;) Poza tym widze ze poczatkowa radosc opadla i juz malo osob liczy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 hm 125 miejsce w polsce :) , swoja droga zestaw SETI Driver + SETISpy liczy sie szybciej , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 hm 125 miejsce w polsce :) , swoja droga zestaw SETI Driver + SETISpy liczy sie szybciej ,...liczy szybciej niz co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 niz zestaw sam klijent textowy + SETI SPY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 staty statki stateczki 204 WU za dzien :D Marnosc.. widze marnosc ;] Brzoza chyba cie ktos w koncu dopadl :D pzdr. u mnie napewno nie od momentu jak sie zaitereowałem seti to cały czas licze :D sam licze i efekt widać w statsach ale już coś kombinujemy w Rafem :D wiec nie długo sie 2 miesje subteamu Raf&Wizjonerek kłania :twisted: Update a ja tego diabelstwa setispy nie moge zainstalować non stop jakis bład. obecnie tylko driver liczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Tia, ja wlasnie etz cos kompinowalem zeby zobaczyc jak szybko liczy seti spy + seti driver, korzystalem z instrukcji i za cholere cos mi nie chychodzi. Dlatego chyba zostaje przy setistash. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 spokojnie panowie - przejrzalem ranking polskiech teamow - statsy z ostatnich 5 dni - od 124 do 25 miejsca tylko 12 teamow ma srednia wieksza od nas - wiec uszy do gory a procki w ruch. Co z tym bannerem na glownej - jezeli zwerbujemy jeszcze troche osob i dojdziemy do 500pak/dzien to bedzie mega wypas - moi "zolnierze" produkuja srednio 16pak/dzien :D wiec jakby jeszcze pare takich subteamow to bysmy wymiatali :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 spokojnie panowie - przejrzalem ranking polskiech teamow - statsy z ostatnich 5 dni - od 124 do 25 miejsca tylko 12 teamow ma srednia wieksza od nas - wiec uszy do gory a procki w ruch.No tak... ale ja nie chce trafic do pierwszej dwudziestki w 2020 roku ;-P Wiec moze jednak zwerbujmy mase ludzi i robmy te 500 paczek bo inaczej to fajerwerkow nie bedzie :twisted: Co z tym bannerem na glownej - jezeli zwerbujemy jeszcze troche osob i dojdziemy do 500pak/dzien to bedzie mega wypas - moi "zolnierze" produkuja srednio 16pak/dzien :D wiec jakby jeszcze pare takich subteamow to bysmy wymiatali :)Ja werbuje kogo sie da :) A jesli chodzi o logo to widze, ze naprawde trzeba cwiczyc cierpliwosc :> Jest szansa, ze sie pojawi w TYM miesiacu? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 a co to za problem wrzucic banner? za rok mamy szanse na 50 miejsce :) - trzeba koniecznie zwerbowac wiecej wiary tak zeby chociaz te 100 osob miec - 25 takich np power by amd jakby doszlo - 24h i 2:20/pak *25 to dawaloby ok 250 pak/dzien i doszlibysmy do tych 500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 a co to za problem wrzucic banner? za rok mamy szanse na 50 miejsce :) - trzeba koniecznie zwerbowac wiecej wiary tak zeby chociaz te 100 osob miec - 25 takich np power by amd jakby doszlo - 24h i 2:20/pak *25 to dawaloby ok 250 pak/dzien i doszlibysmy do tych 500. No widocznie z wrzuceniem tego bannera sa problemy :P A i mysle, ze jak przylacza sie ludzie ktorzy maja np. 600MHz to tez bedzie ok. W sumie najwazniejsze zeby bylo DUZO userow, i zeby kazdy mial swiadomosc, ze wyslanie nawet jednej paczki na dzien cos zmieni :) Trzeba jakas propagande zrobic :D Niektorzy nie lubia jak cos im mieli w tle, no wiec ok... zawsze moga zostawic np. kompa na noc zeby cos sciagal... to niech sie zapusci SETI ;) I tak mozna mnozyc przykladow byle tylko ludzie *liczyli* :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 A jesli chodzi o logo to widze, ze naprawde trzeba cwiczyc cierpliwosc :> Jest szansa, ze sie pojawi w TYM miesiacu? :) no własnie mam potweirdzenie od Marco że bedzie dzisiaj już zamieszczone obiecał że dzisiaj wcisnie wiecbedzie w tym miesiącu ja też Cwicze cierpliwość :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 tak na marginesie dolacylem sie..... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ...obiecał że dzisiaj wcisnie wiec bedzie w tym miesiącu ja też Cwicze cierpliwość :DHmmm... Ja naprawde pytalem serio czy to bedzie w tym miesiacu :D Tak BTW to pracuje nad jakimis motywujacymi statystykami gdzie userzy zobacza kto ile wklada szmocy swojej maszynki w promowanie Teamu na No.1 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ...obiecał że dzisiaj wcisnie wiec bedzie w tym miesiącu ja też Cwicze cierpliwość :DHmmm... Ja naprawde pytalem serio czy to bedzie w tym miesiacu :D Tak BTW to pracuje nad jakimis motywujacymi statystykami gdzie userzy zobacza kto ile wklada szmocy swojej maszynki w promowanie Teamu na No.1 :P marcellus Napisałem Ci maila ale nie dostałem odpowiedzi weż zmniej to logo do wymiarów 160pikseli szerokość dobierzesz sam aby ładnie wygladało . wtedy zostanie zamieszczone bo mi to nie wychodzi na programach które mam wygąda to paskudnie i sie nie nadaję wyslij mi prosze o takim rozmiarze to wstawimy :) Marco coś zajęty ostanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 tak na marginesie dolacylem sie..... 8) piknie, oszczedzja power 8) nie wylaczaj kompa 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Dołączam się do grupy i też zliczam SETI :D Martwi mnie tylko wydajnosc mojego kompa. 1 pakeit w 10 hr 16 min przy kompie jak w podpisie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Dołączam się do grupy i też zliczam SETI :D Martwi mnie tylko wydajnosc mojego kompa. 1 pakeit w 10 hr 16 min przy kompie jak w podpisie :/ masz klienta tekstowego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 graficzny, a jest tekstowy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Rafalmag, przeczytaj poczatek watku, tam masz all opisane, a ze 3, 4 strony wczesniej masz caly faq, ktos zamiescij co i jak. Wystarczy klient etxtowy i nakladka setistash lub setispy. Bedzie Ci liczyl jakies 4 godziny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 marcellus Napisałem Ci maila ale nie dostałem odpowiedzi...Hmmm... Nic nie dostalem :( Logo przygotuje jak wroce z zajec (za okolo 6h). Dołączam się do grupy i też zliczam SETI :D Martwi mnie tylko wydajnosc mojego kompa. 1 pakeit w 10 hr 16 min przy kompie jak w podpisie :/ FAQ znajduje sie tutaj: http://leto.homedns.org/~marcellus/tweak/s...i/seti_faq.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 OK juz mam tryb textowy. Jak moge kontynuowac sprawdzanie starego precesu - pod trybem kolorowym do textowego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 OK juz mam tryb textowy. Jak moge kontynuowac sprawdzanie starego precesu - pod trybem kolorowym do textowego?Postęp sprawdzasz jakąś nakładką - SetiSpy, SetiStash, SetiDriver itp. BTW Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem :lol: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Tzn nie o to mi chodzilo. Ale mniejsza o to. Chodzilo mi o kontynuowanie procesu z seti v. graficza w trybie textowym. Ale tam mialem tylko 10 % (po 2 godzinach). W trybie textowym juz mam 5% po 30 min !! I faktycznie ten textowy jest duzo lepszy :) Wielkie dzięki! SETI@Tweak.pl rulez :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 na tym kompie co masz w podpisie?? 5% w 30 min?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 To jest tak na oko. Podam czas sprawdzania jednego pakietu. Mysle, ze wyjdzie gdzies 3-4 h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 chyba sie nie doczekamy linka na glownej :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 marcellus Napisałem Ci maila ale nie dostałem odpowiedziNic nie dostalem :( Logo przygotuje jak wroce z zajec (za okolo 6h).... wysałałem ci na tego samego maila co mi przysłałeś 1 wersję logo . ok to czekam na logo i wysyłam ja odrazu Marco do zamieszczenia. P.s Snap nie łam się będzie napewno ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 mam statystyki tygodniowe (porownanie z 11.10.03 ): Czołowe pozycje :) reszta tu i tu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...