Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Druzyna Purepc.pl W Seti

Rekomendowane odpowiedzi

gratulacje - wlasnie znalezlismy sie na 97 miejscu w Polsce!!! Ja ciagle werbuje nowe kompy, bo musimy uciekac przed Jackiem i AMD :P

Robimy juz ok 350 pak/dzien - tak trzymac!!!

PS Snap do mnie tez wyslales maila ze za malo licze? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie a moze przerzuccie sie na cos bardziej sensownego, niestety tylko dla kompow powyzej 1 Ghz

a moze ty sie przerzucisz na cos "mniej" sensownego??

po co wogole o to pytasz?

jedni licza seti inny UD jeszcze inni jakis syf ktory ty liczysz

napewno nikt nie zrezygnuje i nie streci swoich jednostek zeby zaczynac od zera i liczyc jakis badziew

tylko dla kompow powyzej 1 Ghz

to zle trafiles bo wszyscy licza na atari i commodore niestety ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podkrec procka do 400 Mhz (4*100Mhz) i licz. Bedzie trwalo z 15 godz., ale zawsze cos

Niestety ta moja płyta główna jest troche dziwna.Jak próbowałęm podkęcić procka na 300 MHz to komp wogóle nie chciał się włączyć , a jak na 333MHz to Bios widział procka jako 267 Mhz :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myslicie czy nie zabardzo poswiecam procesor ? ( 2210Mhz i vcore 1.65V przy stresie 63*C ) :lol:

dobra teraz pytanko:

jak ustawic w systemie ( win XP ) , zeby setidriver uruchamial sie podczas uruchamiania systemu???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myslicie czy nie zabardzo poswiecam procesor ? ( 2210Mhz i vcore 1.65V przy stresie 63*C )  :lol: 

dobra teraz pytanko:

jak ustawic w systemie ( win XP ) , zeby setidriver uruchamial sie podczas uruchamiania systemu???

dodaj go do autostartu 8)

a ja niestety stoje w mijecu jednostki przeliczone kom, w domu neta brak, i nie ma jak wysłać WU :(grrggrgr a wie ktoś jak odpalić seti na kompie w krórym jest tylko otwarty por 80 (www) reszta pozamykana :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co to?? statystyk nie bedzie?? :(

sa jakies programy do robienia statystyk??

znalazłem program setiteam21f, ale nie moge zciagnac statystyk naszego teamu :( (pewnie znowu serwer padł)

to jednak nie wina serwer; moz mi ktos powiedziec jak zciagnac tym programem statystyki teamu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też bym się podłączył ale z moją maszyną to moge sobie policzyć ile to jest 1+1:(:(:(

podlaczaj sie zawsze cos policzysz,

ja licze na jednym z kompow co ma procka P166 :lol: i jednego WU przelicza ok 55-60 godzin ale to zawsze cos ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też bym się podłączył ale z moją maszyną to moge sobie policzyć ile to jest 1+1:(:(:(

podlaczaj sie zawsze cos policzysz,

ja licze na jednym z kompow co ma procka P166 :lol: i jednego WU przelicza ok 55-60 godzin ale to zawsze cos ;)

ja licze tez u starszego w robicie :) na 333mhz jakies 30 godzin

katuje go 24h/d :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam nie mam zamiaru tego instalować, nie wiadomo co ten shit liczy czy szuka zycia poza ziemia czy efekty wybuchu atomowki w europie

a moze jakis inny syf... no ale co z tego?? wazna jest zabawa i współzawodnictwo; i wkoncu jest jakis powod zeby kompa podkrecac ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...